Nieuws

Een selectie van belangrijk of opvallend nieuws over de 5 innovatieve clusters en de kennisregio Vlaams-Brabant. En het laatste nieuws over de projecten en de werking van Smart Hub Vlaams-Brabant.

NeuroPath benoemt Koen Van den Brande tot Chief Solutions Officer

10 september 2020 | Cluster(s):

NeuroPath biedt disruptieve en innovatieve oplossingen aan om tegemoet te komen aan de behoeften van Parkinsonpatiënten, artsen en onderzoekers, wereldwijd. Vlaams-Brabant ondersteunt dit project met een innovatiesubsidie van 150.000 euro. NeuroPath versterkt het team nu met Koen Van den Brande die verantwoordelijk wordt voor het stappenplan van de product strategie.

Boost jouw project met innovatiesubsidies!

26 mei 2020 | Cluster(s): Sports.Tech , creativity , food , health , logistics , cleantech

Ook dit jaar kijkt de provincie uit naar jouw innovatieproject. Daarvoor heeft de provincie maximaal 150.000 euro (maximaal subsidiepercentage 50%) per project klaar. De projecten gaan voor de versterking van de kennisregio Vlaams-Brabant en kaderen in één of meerdere van volgende Smart hubs (Food, Health, Logistics, Cleantech, Creativity). Ze zetten in op een vermarktbaar product of dienst.


In onze maandelijkse nieuwsbrief lees je over alles wat er leeft in de vijf clusters. Innovatieve projecten, samenwerkingsopportuniteiten, activiteiten, events, subsidie-en financieringsmogelijkheden, en nog veel meer!

    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}