Activiteiten

Smart Hub Vlaams-Brabant organiseert studiedagen, matchmakingactiviteiten, netwerkevents, … om zo de samenwerking en de community in de innovatieve clusters bevorderen. Ook activiteiten van partners en andere actoren in de innovatieve clusters worden opgelijst.

28
mar

Wil jij jouw productieproces en logistiek ook naar een hoger niveau tillen dankzij AI, robotica, connectiviteit en slim datagebruik? Volg dan zeker het lerend netwerk Scouting 4.0 dat Voka en Smart Hub voor jou hebben opgezet.

26
apr

Op 26 april 2022 vindt de derde editie plaats van "Food.Focus.Future" in Kirrweiler, Duitsland. Je krijgt boeiende inzichten over de trends in de voedingsindustrie met een focus op duurzaamheid. Een gevarieerd programma met lezingen en workshops, een beurs en netwerkmogelijkheden rond het thema "Toekomstige trends in de voedingsindustrie" wachten op jou!

15
jun

Laat je inspireren op Smart Hub Connects 2023! De topics duurzaamheid, AI & digitalisering en internationaal ondernemen staan in het brandpunt van de belangstelling. Kom ze binnenkort ontdekken zodat je op de hoogte bent van de laatste trends in innovatie.

In onze maandelijkse nieuwsbrief lees je over alles wat er leeft in de vijf clusters. Innovatieve projecten, samenwerkingsopportuniteiten, activiteiten, events, subsidie-en financieringsmogelijkheden, en nog veel meer!

    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}