Activiteiten

Smart Hub Vlaams-Brabant organiseert studiedagen, matchmakingactiviteiten, netwerkevents, … om zo de samenwerking en de community in de innovatieve clusters bevorderen. Ook activiteiten van partners en andere actoren in de innovatieve clusters worden opgelijst.

19
sep

Kom op maandag 19 september samen met 1 of 2 potentiële klanten, prospecten of contacten naar onze cocreatie workshop. Cocreëren? Dat is een samenwerking waarbij alle deelnemers invloed hebben op het proces en het resultaat ervan. Zo ontstaat een uniek product, plan of advies. Cocreëren wint aan belang door nieuwe groepen consumenten met nieuwe gewoontes en complexere processen zoals de circulaire economie.

21
sep

Geef mee vorm aan de toekomstige waterstofeconomie. Op dit event krijg je massa's gebalde info, kansen om jouw idee te formuleren en samen met anderen af te toetsen. Want de toekomstige energiemix bestaat uit duurzame warmte of koude, groene elektriciteit en groene waterstof. Onze provincie heeft daarbij een neuslengte voorsprong!

27
sep

Is jouw bedrijf of kennisinstelling actief in de healthsector en wil je in contact komen met de Oostenrijkse healthspelers? Dan ben je van harte welkom op ons netwerkevent met walking diner. Het event is de start van een tweedaags bezoek van Oostenrijkse healthbedrijven, kennisinstellingen en clusters aan Vlaams-Brabant. Een organisatie van Smart Hub in samenwerking met Advantage Austria (Benelux), de Oostenrijkse clusters Life Science Austria (LISA) en Human.technology Styria.

25
okt

Op 25 oktober van 16 tot 21 uur kan jouw bedrijf of kennisinstelling deelnemen aan 'Vlaams-Brabant werkt!'. Op dit Arbeidsmarktcongres & Netwerkevent krijg je alle middelen aangereikt om werknemers te vinden en te binden. Nieuwe ideeën, handvatten voor je toekomstig (HRM)beleid en nuttige contacten staan jou te wachten.

In onze maandelijkse nieuwsbrief lees je over alles wat er leeft in de vijf clusters. Innovatieve projecten, samenwerkingsopportuniteiten, activiteiten, events, subsidie-en financieringsmogelijkheden, en nog veel meer!

    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}