Activiteiten

Smart Hub Vlaams-Brabant organiseert studiedagen, matchmakingactiviteiten, netwerkevents, … om zo de samenwerking en de community in de innovatieve clusters bevorderen. Ook activiteiten van partners en andere actoren in de innovatieve clusters worden opgelijst.

05
okt

Vanaf 2026 mag je enkel nog zero-emissievoertuigen toe laten als bedrijfsvoertuigen. Start je nu al met het verduurzamen van je bedrijfsvloot, dan neem je een flinke voorsprong én zorg je nu al voor een verminderde milieu-impact van het wagenpark. In deze opleiding kom je te weten wie er nu al in aanmerking komt voor een elektrische wagen. En welke extra factoren - denk aan laadinfrastructuur - je in rekening moet brengen.

13
okt

Ben je ondernemer, onderzoeker of werk je voor de overheid? Kom dan op 13 oktober 2021 naar de Brabantdag in het Afrikapaleis in Tervuren. Je doet er nieuwe ideeën op, legt contacten met potentiële partners en ontdekt de toekomst van onze regio.

18
nov

Wil jij weten hoe duurzaam jouw vloot is en de echte kost van jouw wagenpark kennen? Neem dan deel aan dit Voka-leertraject. In 3 sessies begrijp je het principe van de Total Cost of Ownership, dé sleutel tot een duurzame bedrijfsvloot. Zo leer je de echte kostprijs van je wagenpark kennen en ben je klaar voor de toekomst.

02
dec

Green Loops slaat de hand aan de ploeg met de uitwerking van concrete projecten rond valorisatie van groenafval. Komt u mee brainstormen?

In onze maandelijkse nieuwsbrief lees je over alles wat er leeft in de vijf clusters. Innovatieve projecten, samenwerkingsopportuniteiten, activiteiten, events, subsidie-en financieringsmogelijkheden, en nog veel meer!

    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}