Activiteiten

Smart Hub Vlaams-Brabant organiseert studiedagen, matchmakingactiviteiten, netwerkevents, … om zo de samenwerking en de community in de innovatieve clusters bevorderen. Ook activiteiten van partners en andere actoren in de innovatieve clusters worden opgelijst.

31
mei

Deze interprovinciale studiedag focust op de samenwerking van reguliere en sociale economie. Zo kan een regulier bedrijf veel voordeel halen uit een samenwerking met de sociale economie. Een uitstekende tool hiervoor is de website 'doeners.be' die zal worden voorgesteld. Verder licht Hilde Crevits het beleid toe, zijn er interessante keynotes van onder meer Jonathan Holslag en mag je je aan een levendig debat verwachten. Inschrijven voor 20 mei.

02
jun

Heb je een sterk innovatie-idee? Gaat het om een nieuw product of dienst? Is er kennisopbouw bij de samenwerkende partners? Dan komt je project mogelijk in aanmerking voor een innovatiesubsidie. Schrijf je in en toets op donderdag 2 juni je idee af bij onze managers. And...we saved the best for last: mixen en matchen doe je na het plenaire gedeelte op onze 'high tea'! Bovendien kan je een mooi theepakket winnen van People Made.

07
jun

Als ondernemer is één van de meest waardevolle eigendommen van jouw onderneming de intellectuele eigendom. Het beschermen van je innovaties kan mogelijk aanzienlijke gevolgen hebben voor jouw groei en succes, zowel in binnen- als buitenland.

In onze maandelijkse nieuwsbrief lees je over alles wat er leeft in de vijf clusters. Innovatieve projecten, samenwerkingsopportuniteiten, activiteiten, events, subsidie-en financieringsmogelijkheden, en nog veel meer!

    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}