Activiteiten

Smart Hub Vlaams-Brabant organiseert studiedagen, matchmakingactiviteiten, netwerkevents, … om zo de samenwerking en de community in de innovatieve clusters bevorderen. Ook activiteiten van partners en andere actoren in de innovatieve clusters worden opgelijst.

15
jun

Hoe kan het slimmer, duurzamer én beter? Wil jij dat ook weten, kom dan inspiratie tanken op ons netwerkevent Smart Hub Connects! Stefaan Vandist, merkstrateeg & toekomstverkenner, neemt je op sleeptouw naar een duurzame toekomst en Geertrui Mieke De Ketelaere, Vlerick Business School, brengt opheldering over Artificiële Intelligentie. Daarna kies je voor twee inspiratiesessie. Experts en ondernemers uit Vlaams-Brabant vertellen er over hun innovatieve projecten en gaan in dialoog met jou. Last but not least: tijd om te mixen en matchen op onze netwerkreceptie. Tot binnenkort?

20
jun

In een wereld waarin we worden overspoeld met informatie, is het van cruciaal belang om de juiste persoon op het juiste moment te bereiken met de juiste boodschap. Dat is wat data driven marketing doet. Tijdens deze Ronde Tafel schuif je aan bij twee experten in de materie zodat je na afloop zelf aan de slag kan gaan!

19
sep

Is jouw logistiek future-proof? Je krijgt alle antwoorden op deze pertinente vraag bij Fabriek Logistiek, hét inspiratie- en trainingscentrum voor Logistiek in Gent. Dit praktische testcentrum brengt alle logistieke toepassingen en technologieën, kennis en ervaring, theorie en expertise samen. Je legt je logistieke vragen en problemen voor én probeert de bestaande oplossingen zelf uit. Ongestoord en volledig afgeschermd in een realistische en bedrijfsveilige omgeving.

28
sep

Op 28 en 29 september 2023 neemt Smart Hub Vlaams-Brabantse bedrijven en onderzoekers mee naar Heidelberg voor de zakelijke netwerkreis ‘Next Generation Cell and Gene Therapies’. Je bezoekt het vermaarde EMBL, praat er met geselecteerde onderzoekers en ondernemers en neemt deel aan de Annual Conference van de Zuid-Duitse clusterorganisatie BioRN.

In onze maandelijkse nieuwsbrief lees je over alles wat er leeft in de vijf clusters. Innovatieve projecten, samenwerkingsopportuniteiten, activiteiten, events, subsidie-en financieringsmogelijkheden, en nog veel meer!

    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}