Activiteiten

Smart Hub Vlaams-Brabant organiseert studiedagen, matchmakingactiviteiten, netwerkevents, … om zo de samenwerking en de community in de innovatieve clusters bevorderen. Ook activiteiten van partners en andere actoren in de innovatieve clusters worden opgelijst.

16
feb

Jij hebt ideeën, of misschien wel al projecten lopen om jouw export duurzaam te laten groeien? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor Vlaamse subsidies voor internationalisering. Tijdens dit Voka-webinar leer je er alles over.

23
mar

Je bent van harte welkom op donderdag 23 maart op de Health TechSummit in het provinciehuis in Leuven. HealthTech Summit is een wereldwijde conferentie rond cross-over innovaties in de gezondheidszorg en tevens de nieuwe naam voor de Life-on-Chip-conferentie.

28
mar

Wil jij jouw productieproces en logistiek ook naar een hoger niveau tillen dankzij AI, robotica, connectiviteit en slim datagebruik? Volg dan zeker het lerend netwerk Scouting 4.0 dat Voka en Smart Hub voor jou hebben opgezet.

In onze maandelijkse nieuwsbrief lees je over alles wat er leeft in de vijf clusters. Innovatieve projecten, samenwerkingsopportuniteiten, activiteiten, events, subsidie-en financieringsmogelijkheden, en nog veel meer!

    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}