Nieuws

Een selectie van belangrijk of opvallend nieuws over de 5 innovatieve clusters en de kennisregio Vlaams-Brabant. En het laatste nieuws over de projecten en de werking van Smart Hub Vlaams-Brabant.

Eerder nieuws

LindaCare, een specialist in de digitale gezondheidszorg en in oplossingen voor de telemonitoring bij chronische patiënten, kondigde 18 januari aan dat het 7 miljoen euro heeft opgehaald in een serie B-investeringsronde. Hierbij traden Philips en PMV toe als nieuwe investeerders.

18 januari werd het Green Energy Park voorgesteld, het grootste CO2-neutrale, slimme elektriciteitsnet van Europa. Het duurzame, lokale elektriciteits- en warmtenetwerk wordt gerealiseerd op het researchpark in Zellik.

Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts trekt 3.2 miljoen euro uit voor bedrijven die investeren in duurzaam woon-werkverkeer. Met die steun kunnen bedrijven, organisaties en overheden in filegevoelige gebieden mobiliteitsoplossingen op maat uitwerken en werknemers stimuleren om meer gebruik te maken van de fiets, carpooling, openbaar vervoer, randparking, …

    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}