Nieuws

Een selectie van belangrijk of opvallend nieuws over de 5 innovatieve clusters en de kennisregio Vlaams-Brabant. En het laatste nieuws over de projecten en de werking van Smart Hub Vlaams-Brabant.

Eerder nieuws

Ben jij een KMO met een innovatief idee voor de zorgsector, op zoek naar financiële en proeftuinondersteuning? Dien dan voor maandag 24 september 2018 jouw aanvraag in bij CrossCare!

Nano4Sports in beeld

13 juli 2018 Cluster(s): Sports.Tech, health

Nano4Sports stimuleert innovatie in het sport-, beweeg- en gezondheidsdomein door nieuwe innovatieve oplossingen te ontwikkelen. Nanotechnologie speelt hierbij een cruciale rol. De nodige ingrediënten zijn alvast aanwezig: eminente technologische spelers, innovatieve bedrijven, excellente (top)sporters en coaches en een groot aantal recreatieve sporters.

Op het eerste Innovation Forum van Air Cargo Belgium werden ruim 200 aanwezigen ondergedompeld in de innovatieve oplossingen die technologie kan spelen voor de logistieke sector. Met keynotes, panelgesprekken en een afsluiter van minister De Croo.

De groei van BENEO in België rust op de pijlers van kwaliteitszorg en een constante gedrevenheid om haar producten en productieprocessen te verbeteren. De bouw van een nieuw magazijn dat op 28 juni officieel werd ingehuldigd past in dat verhaal omdat BENEO steeds meer ruimte nodig heeft om haar bedrijfsdoelstellingen waar te maken.

    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}