Nieuws

Een selectie van belangrijk of opvallend nieuws over de 5 innovatieve clusters en de kennisregio Vlaams-Brabant. En het laatste nieuws over de projecten en de werking van Smart Hub Vlaams-Brabant.

Eerder nieuws

Op het eerste Innovation Forum van Air Cargo Belgium werden ruim 200 aanwezigen ondergedompeld in de innovatieve oplossingen die technologie kan spelen voor de logistieke sector. Met keynotes, panelgesprekken en een afsluiter van minister De Croo.

De groei van BENEO in België rust op de pijlers van kwaliteitszorg en een constante gedrevenheid om haar producten en productieprocessen te verbeteren. De bouw van een nieuw magazijn dat op 28 juni officieel werd ingehuldigd past in dat verhaal omdat BENEO steeds meer ruimte nodig heeft om haar bedrijfsdoelstellingen waar te maken.

De glastuinbouwsector in de grensregio Vlaanderen - Nederland heeft een zeer hoge productiviteit, is innovatief en neemt de tweede plaats in als exporterende regio wereldwijd. Slimme cross-overs tussen glastuinbouw met hightech systemen en materialen kunnen zorgen voor een versterkte en toekomstgerichte positie. De specifieke cross-over tussen sensortechnologie en tuinbouw biedt grote kansen, maar wordt tot op heden onvoldoende benut. GROW! brengt daarin verandering.

    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}