Nieuw: Netwerk circulariteit

Sluit je aan bij ons nieuwe netwerk rond circulariteit, een organisatie van Voka binnen het Smart Loops-project. In vier boeiende bijeenkomsten (plus een inspirerende kick-off) krijg je de kans om ervaringen uit te wisselen met andere bedrijven die vergelijkbare uitdagingen hebben en krijg je waardevolle informatie van experts over hoe je het meeste kunt halen uit jouw circulaire project.

Praktische info

Datum:
01 september 2024: 10u00 - 30 juni 2025: 10u00
Locatie:
4 netwerkmomenten/jaar - kick off: 17 september
Prijs:
660 euro excl. btw

Waarom dit netwerk?

Door boeiende sprekers en bedrijfsbezoeken te combineren, willen we het gesprek rond circulariteit stimuleren en samen de uitdagingen aangaan die hiermee gepaard gaan. Dit is dé plek waar je al je vragen kunt stellen en waar we samen op zoek gaan naar antwoorden.

Voor wie?

Voor bedrijven met minimaal 20 FTE's die een circulair project hebben lopen (vb. urban mining, het terughalen van oude producten, het werken met as-a-service- of leasingmodellen, het opwaarderen van afvalstromen, of het integreren van ecodesign in nieuwe productontwikkeling), en specifiek voor medewerkers die betrokken zijn bij het leiden van dit circulaire project. 

Wanneer?

Na het algemene netwerkmoment van 17 september zullen er 4 netwerkmomenten zijn. 

>> Stel je nu al kandidaat en kom ook zeker naar de kick-off van alle Voka-netwerkevents op 17 september. 

Meer info via katrijn.geyskens@vlaamsbrabant.be of jana.scheers@voka.be 

Smart_Loops

Gerelateerd nieuws

Zin in innovatie?

28 juni 2024

De provincie zorgt voor een sterke hefboom voor je ideeën. Maak samen met onze provinciale innovatiesubsidie een mega innovatiesprong!

Provinciale innovatiesubsidies bevorderen frisse ideeën voor morgen

08 februari 2024

5 vernieuwende projecten krijgen samen 592.583 euro. Eén project zorgt voor betere smaak- en productkwaliteit van gefermenteerde voeding. Een volgend laat mensen bij zichzelf een bloedstaal nemen voor een medisch onderzoek. Ook wordt geïnvesteerd in een gehoortest die thuis kan afgenomen worden bij evenwichtsstoornissen. Twee projecten maken circulaire bakstenen uit steenpuin en combineren warmtetechnieken om erfgoedsites energiezuiniger te maken.

Alle nieuws

Gerelateerde activiteiten

19
sep

Wil jij uit de kaders breken en een frisse wind door je professionele aanpak laten waaien? Doe mee met deze workshop i.s.m. Voka en ontdek hoe je creativiteit inzet als jouw geheime wapen voor succes!

Alle activiteiten
    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}