Neem actie tegen voedselverspilling!

Ben jij een voedingsverwerkend bedrijf in Vlaams-Brabant? Doe dan nu jouw voordeel en neem actie tegen voedselverspilling!

Cluster(s): food

FoodWIN ontwikkelde in samenwerking met Flanders’ Food en Too Good To Go de ‘VoedselverliesScan’, een handige tool om inzicht te krijgen in de knelpunten van jouw productieproces. Wil jouw bedrijf deze tool graag uittesten? Neem contact op met FoodWIN via willem@foodwin.org voor een persoonlijk en gratis begeleidingstraject.

Weet jij trouwens hoe onze provincie voedselverspilling voorkomt? In deze reportage op ROBtv kom je het allemaal te weten.

Gerelateerd nieuws

Provinciale innovatiesubsidies bevorderen frisse ideeën voor morgen

08 februari 2024 | Cluster(s): Sports.Tech , creativity , food , health , logistics , cleantech

5 vernieuwende projecten krijgen samen 592.583 euro. Eén project zorgt voor betere smaak- en productkwaliteit van gefermenteerde voeding. Een volgend laat mensen bij zichzelf een bloedstaal nemen voor een medisch onderzoek. Ook wordt geïnvesteerd in een gehoortest die thuis kan afgenomen worden bij evenwichtsstoornissen. Twee projecten maken circulaire bakstenen uit steenpuin en combineren warmtetechnieken om erfgoedsites energiezuiniger te maken.

Alle nieuws

Gerelateerde activiteiten

19
mar

Beeld je in dat bedrijven niet alleen denken aan het volgende kwartaal, maar aan een toekomst die tientallen, zelfs honderden jaren meegaat. Stel je een plek voor waar nieuwe ideeën en creativiteit volop groeien omdat we niet langer vastzitten aan het elke drie maanden behalen van doelen.

Alle activiteiten
    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}