Vlaamse steun voor start-ups in de entertainmentindustrie

Start-ups die het in zich hebben om de toekomst van entertainment vorm te geven, kunnen hiervoor middelen, financiering en ondersteuning krijgen via EntertainmentLAB.

Cluster(s): creativity

Start-ups die het in zich hebben om de toekomst van entertainment vorm te geven kunnen hiervoor middelen, financiering en ondersteuning krijgen via EntertainmentLAB. Het platform krijgt hiervoor steun van Flanders Technology & Innovation en Startup.Flanders. Naast 50.000 euro aan funding krijgt de start-up ondersteuning én kan het een Tomorrowland event als testcase gebruiken voor de proof of concept. EntertainmentLAB biedt een programma van vijf maanden om nieuwe technische en commerciële aanbiedingen te ontwikkelen. 

Creatieve start-ups die zich aangesproken voelen, vinden alle informatie op EntertainmentLAB - FTI & Startup Flanders. Je dient je aan te melden voor 17 november.

Gerelateerd nieuws

Alle nieuws

Gerelateerde activiteiten

04
dec

Gewaarborgde, lokale grondstoffen. Gedreven werknemers, geen openstaande vacatures. Geavanceerde businessmodellen, gebaseerd op de huidige realiteit. Klinkt dit jou als ondernemer als muziek in de oren? Kom samen met ons bekijken hoe sociaal-circulaire economie een antwoord kan zijn op jouw uitdagingen!

07
dec

In de wereld van vandaag, waarin de verwachtingen van klanten voortdurend evolueren en concurrentie feller is dan ooit tevoren, is design een krachtig instrument dat je kan helpen jouw organisatie naar nieuwe hoogten te tillen. Als design strategisch ingezet wordt, is het de sleutel tot klantgerichtheid, creativiteit, efficiëntie en concurrentievoordeel.

Alle activiteiten
    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}