Vlaamse steun voor start-ups in de entertainmentindustrie

Start-ups die het in zich hebben om de toekomst van entertainment vorm te geven, kunnen hiervoor middelen, financiering en ondersteuning krijgen via EntertainmentLAB.

Cluster(s): creativity

Start-ups die het in zich hebben om de toekomst van entertainment vorm te geven kunnen hiervoor middelen, financiering en ondersteuning krijgen via EntertainmentLAB. Het platform krijgt hiervoor steun van Flanders Technology & Innovation en Startup.Flanders. Naast 50.000 euro aan funding krijgt de start-up ondersteuning én kan het een Tomorrowland event als testcase gebruiken voor de proof of concept. EntertainmentLAB biedt een programma van vijf maanden om nieuwe technische en commerciële aanbiedingen te ontwikkelen. 

Creatieve start-ups die zich aangesproken voelen, vinden alle informatie op EntertainmentLAB - FTI & Startup Flanders. Je dient je aan te melden voor 17 november.

Gerelateerd nieuws

Provinciale innovatiesubsidies bevorderen frisse ideeën voor morgen

08 februari 2024 | Cluster(s): Sports.Tech , creativity , food , health , logistics , cleantech

5 vernieuwende projecten krijgen samen 592.583 euro. Eén project zorgt voor betere smaak- en productkwaliteit van gefermenteerde voeding. Een volgend laat mensen bij zichzelf een bloedstaal nemen voor een medisch onderzoek. Ook wordt geïnvesteerd in een gehoortest die thuis kan afgenomen worden bij evenwichtsstoornissen. Twee projecten maken circulaire bakstenen uit steenpuin en combineren warmtetechnieken om erfgoedsites energiezuiniger te maken.

Alle nieuws

Gerelateerde activiteiten

01
sep

Sluit je aan bij ons nieuwe netwerk rond circulariteit, een organisatie van Voka binnen het Smart Loops-project. In vier boeiende bijeenkomsten (plus een inspirerende kick-off) krijg je de kans om ervaringen uit te wisselen met andere bedrijven die vergelijkbare uitdagingen hebben en krijg je waardevolle informatie van experts over hoe je het meeste kunt halen uit jouw circulaire project.

19
sep

Wil jij uit de kaders breken en een frisse wind door je professionele aanpak laten waaien? Doe mee met deze workshop i.s.m. Voka en ontdek hoe je creativiteit inzet als jouw geheime wapen voor succes!

Alle activiteiten
    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}