ChinaCareers: op zoek naar talent!

Op 4 oktober organiseert de BCECC, in samenwerking met de KU Leuven en de provincie Vlaams-Brabant, het ChinaCareers event. "ChinaCareers" is een informeel platform voor bedrijven en organisaties die affiniteit hebben met de Chinese markt.

Praktische info

Datum:
04 oktober 2018: 14u00 - 17u30
Locatie:
KU Leuven - Campus Groep T. Andreas Vesaliusstraat 13, 3000 Leuven
Prijs:
€ 150 (BCECC-leden), € 300 (niet-leden)

Tijdens dit evenement vinden jobzoekers (ook aanstormende stagiairs) en werkgevers elkaar terug. Voor bedrijven en organisaties is “ChinaCareers” dus een unieke opportuniteit om kennis te maken met studenten en afgestudeerden uit diverse richtingen en kennisinstellingen. Werkgevers hebben er bovendien de kans om hun business in de spotlight te zetten en hun vacatures kenbaar te maken binnen een gevarieerde talentpool.

Het evenement richt zich voornamelijk op Europese bedrijven die op zoek zijn naar Belgisch talent, met focus op China / Chinees talent in België, en Chinese bedrijven met kantoren in België.

BCECC-leden betalen € 150, niet-leden betalen € 300. Deze prijzen zijn geldig voor twee vertegenwoordigers per bedrijf. Voor een extra persoon geldt een bijkomende kost van € 70.

Wil jij je registreren als standhouder en de perfecte kandidaat voor jouw China-gerelateerde positie vinden? Vul dan het registratieformulier voor 3 september 2018.

    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}