Vlaamse steun voor start-ups in de entertainmentindustrie

Start-ups die het in zich hebben om de toekomst van entertainment vorm te geven, kunnen hiervoor middelen, financiering en ondersteuning krijgen via EntertainmentLAB.

Cluster(s): creativity

Start-ups die het in zich hebben om de toekomst van entertainment vorm te geven kunnen hiervoor middelen, financiering en ondersteuning krijgen via EntertainmentLAB. Het platform krijgt hiervoor steun van Flanders Technology & Innovation en Startup.Flanders. Naast 50.000 euro aan funding krijgt de start-up ondersteuning én kan het een Tomorrowland event als testcase gebruiken voor de proof of concept. EntertainmentLAB biedt een programma van vijf maanden om nieuwe technische en commerciële aanbiedingen te ontwikkelen. 

Creatieve start-ups die zich aangesproken voelen, vinden alle informatie op EntertainmentLAB - FTI & Startup Flanders. Je dient je aan te melden voor 17 november.

Gerelateerd nieuws

Provinciale innovatiesubsidies bevorderen frisse ideeën voor morgen

08 februari 2024 | Cluster(s): Sports.Tech , creativity , food , health , logistics , cleantech

5 vernieuwende projecten krijgen samen 592.583 euro. Eén project zorgt voor betere smaak- en productkwaliteit van gefermenteerde voeding. Een volgend laat mensen bij zichzelf een bloedstaal nemen voor een medisch onderzoek. Ook wordt geïnvesteerd in een gehoortest die thuis kan afgenomen worden bij evenwichtsstoornissen. Twee projecten maken circulaire bakstenen uit steenpuin en combineren warmtetechnieken om erfgoedsites energiezuiniger te maken.

Alle nieuws

Gerelateerde activiteiten

26
feb

In de wereld van vandaag, waarin de verwachtingen van klanten voortdurend evolueren en concurrentie feller is dan ooit tevoren, is design thinking een instrument dat je kan helpen jouw organisatie naar nieuwe hoogten te tillen.

19
mar

Beeld je in dat bedrijven niet alleen denken aan het volgende kwartaal, maar aan een toekomst die tientallen, zelfs honderden jaren meegaat. Stel je een plek voor waar nieuwe ideeën en creativiteit volop groeien omdat we niet langer vastzitten aan het elke drie maanden behalen van doelen.

Alle activiteiten
    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}