Flanders’ FOOD en Innovatiesteunpunt krijgen co-financiering van 10.435,79 euro

Subsidies ondersteunen een duurzame transformatie naar een gebalanceerde landbouw- en voedselverwerkende industrie.

Cluster(s): food

Interreg Vlaanderen-Nederland keurde in mei de subsidiëring van het project ‘Smart Farming & Food Processing’ goed voor een duurzame transformatie naar een gebalanceerde landbouw- en voedselverwerkende industrie.

Provincie Vlaams-Brabant kende bovendien een cofinanciering toe aan Flanders’ FOOD en Innovatiesteunpunt voor een totaalbedrag van 10.435,79 euro voor concrete acties en realisaties in Vlaams-Brabant. Met Smart Hub Food dragen we dit project mee uit bij de doelgroep van voedselverwerkende bedrijven, landbouwbedrijven en technologiebedrijven in onze regio.

Gerelateerd nieuws

Tiense Suikerraffinaderij sleept prestigieuze Voka Gangmakersprijs in de wacht

12 mei 2023 | Cluster(s): food

De Tiense Suikerrafinaderij nam tijdens de Nacht van de Gangmakers de allereerste Voka Ondernemingsprijs Gangmaker van de Kamer Van Koophandel Vlaams-Brabant in ontvangst. Meer dan 500 ondernemers vierden er samen het ondernemerschap in de plantentuin van Meise. Bovendien werd uit vier genomineerden de Voka ondernemingsprijs Gangmaker 2023 verkozen. Die prijs beloont een bedrijf uit Vlaams-Brabant dat uitzonderlijke prestaties leverde op vlak van duurzaamheid, ondernemerschap, creativiteit, samenwerking. ​

Alle nieuws
    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}