Flanders’ FOOD en Innovatiesteunpunt krijgen co-financiering van 10.435,79 euro

Subsidies ondersteunen een duurzame transformatie naar een gebalanceerde landbouw- en voedselverwerkende industrie.

Cluster(s): food

Interreg Vlaanderen-Nederland keurde in mei de subsidiëring van het project ‘Smart Farming & Food Processing’ goed voor een duurzame transformatie naar een gebalanceerde landbouw- en voedselverwerkende industrie.

Provincie Vlaams-Brabant kende bovendien een cofinanciering toe aan Flanders’ FOOD en Innovatiesteunpunt voor een totaalbedrag van 10.435,79 euro voor concrete acties en realisaties in Vlaams-Brabant. Met Smart Hub Food dragen we dit project mee uit bij de doelgroep van voedselverwerkende bedrijven, landbouwbedrijven en technologiebedrijven in onze regio.

Gerelateerd nieuws

Provinciale innovatiesubsidies bevorderen frisse ideeën voor morgen

08 februari 2024 | Cluster(s): Sports.Tech , creativity , food , health , logistics , cleantech

5 vernieuwende projecten krijgen samen 592.583 euro. Eén project zorgt voor betere smaak- en productkwaliteit van gefermenteerde voeding. Een volgend laat mensen bij zichzelf een bloedstaal nemen voor een medisch onderzoek. Ook wordt geïnvesteerd in een gehoortest die thuis kan afgenomen worden bij evenwichtsstoornissen. Twee projecten maken circulaire bakstenen uit steenpuin en combineren warmtetechnieken om erfgoedsites energiezuiniger te maken.

Alle nieuws

Gerelateerde activiteiten

06
jun

Deel kennis en ervaringen met andere ondernemers en breng de groei van jouw bedrijf in een stroomversnelling! Heb je nood aan een omgeving waarin je op een vertrouwelijke manier ervaringen kan delen met andere ondernemers die actief zijn in de voedingssector? Wil je met jouw bedrijf – samen met andere ondernemers – er sterker en sneller op vooruit gaan? Dan is Plato een project waaraan je moet deelnemen.

13
jun

Ben je innovatief bezig en kun je een steuntje in de rug gebruiken? Talloze bedrijven gingen je voor en kregen een innovatiesubsidie via Smart Hub Vlaams-Brabant. Tijdens deze infosessie i.s.m. Voka kom je er alles over te weten en ga je in gesprek met bedrijven die van de subsidie gebruik maakten. Laat je begeleiden door relevante partijen die je helpen je innovatief project tot een goed einde te brengen.

Alle activiteiten
    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}