30/9/20 Cleantech Event: I²PCC, the next step. What’s in it for you?

I²PCC, uw cleantech-brug naar beloftevolle regio’s in China.

Cluster(s): cleantech

Ontdek dit najaar wat I²PCC ook in de toekomst kan betekenen voor uw Cleantech bedrijf. Leer uit onze inspirerende ervaringen en die van collega-bedrijven en ontdek het nieuwe aanbod voor ondersteuning van uw internationalisatie richting China. 

Wanneer: 30 september 2020, 16.00-19.00 uur

Waar: Provinciehuis Antwerpen, Koningin Elisabethlei 22, 2018 Antwerpen 

De uitnodiging met programma volgt later, blokkeer nu alvast de datum in uw agenda ...

OproepWil u uw bedrijf kenbaar maken bij onze Chinese contacten en via internationale beurzen in China, maar heeft u nog geen bedrijfsfiche in onze catalogus met Vlaamse cleantechbedrijven? Contacteer dan snel sara.landuydt@pomantwerpen.be om een profiel voor uw bedrijf te laten aanmaken. Zo kunnen we u opnemen in onze portfolio en uw activiteiten promoten via onze projectcommunicatie.

Meer info over I²PCC? Check onze projectpagina, portfolio en case info.

I²PCC is een gezamenlijk project van de provincies Vlaams-Brabant, Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen, met de steun van Cleantech Flanders en Flanders Investment & Trade. Het project ontvangt financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).

Gerelateerd nieuws

Boost jouw project met innovatiesubsidies!

26 mei 2020 | Cluster(s): Sports.Tech , creativity , food , health , logistics , cleantech

Ook dit jaar kijkt de provincie uit naar jouw innovatieproject. Daarvoor heeft de provincie maximaal 150.000 euro (maximaal subsidiepercentage 50%) per project klaar. De projecten gaan voor de versterking van de kennisregio Vlaams-Brabant en kaderen in één of meerdere van volgende Smart hubs (Food, Health, Logistics, Cleantech, Creativity). Ze zetten in op een vermarktbaar product of dienst.

Alle nieuws

Gerelateerde activiteiten

Alle activiteiten
    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}