Infosessie Innovatiesubsidies Smart Hub Vlaams-Brabant

Ben je innovatief bezig en kun je een steuntje in de rug gebruiken? Talloze bedrijven gingen je voor en kregen een innovatiesubsidie via Smart Hub Vlaams-Brabant. Tijdens deze infosessie i.s.m. Voka kom je er alles over te weten en ga je in gesprek met bedrijven die van de subsidie gebruik maakten. Laat je begeleiden door relevante partijen die je helpen je innovatief project tot een goed einde te brengen.

Praktische info

Datum:
13 juni 2024: 12u00 - 14u00
Locatie:
Citadel Diest, 3290 Diest
Prijs:
Gratis

Alvast enkele nice to knows:

De subsidie bedraagt 50% van de bewezen kosten, met een maximum van €150.000. Zowel (Vlaams-Brabantse) bedrijven, kennisinstellingen, overheden als maatschappelijke organisaties komen in aanmerking voor deze subsidie. 

Nog meer informatie krijg je tijdens deze sessie. Ondernemers die de innovatiesubsidie al ontvingen geven jou advies. Hiernaast hebben we ook een matchmaking voorzien zodat je ineens de perfecte partner voor jouw innovatieproject kunt vinden. En dat alles tijdens een lekkere lunch. 

Voor meer informatie kan je altijd terecht bij innovatiemanager Pierre Faché (Smart Hub Vlaams-Brabant) of Jana Scheers (Voka).

Of ontdek een van de vele projecten die al voor jou een subsidie ontvingen. 

=> Schrijf je in via de website van Voka

Gerelateerd nieuws

Provinciale innovatiesubsidies bevorderen frisse ideeën voor morgen

08 februari 2024

5 vernieuwende projecten krijgen samen 592.583 euro. Eén project zorgt voor betere smaak- en productkwaliteit van gefermenteerde voeding. Een volgend laat mensen bij zichzelf een bloedstaal nemen voor een medisch onderzoek. Ook wordt geïnvesteerd in een gehoortest die thuis kan afgenomen worden bij evenwichtsstoornissen. Twee projecten maken circulaire bakstenen uit steenpuin en combineren warmtetechnieken om erfgoedsites energiezuiniger te maken.

Alle nieuws

Gerelateerde activiteiten

28
jun

Startups in de life sciences hebben een goed functionerend ecosysteem nodig om succesvol te zijn. De Life Science Investors' Day op 10 oktober in Heidelberg probeert de gaten in de waardeketen te dichten, van technologieoverdracht tot de financiering van klinische proeven. Kom jouw startup in de biowetenschappepn voorstellen in Heidelberg! Inschrijven kan tot 28 juni 2024.

Alle activiteiten
    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}