Hardware Unlocked

Op woensdag 19 april 2023 organiseren Comate, Leuven MindGate en Smart Hub Vlaams-Brabant het event ‘Hardware Unlocked’, een full-day event dat 100% Hardware Engineering & Design ademt.

Praktische info

Datum:
19 april 2023: 8u15 - 18u00
Locatie:
Provinciehuis, Leuven
Prijs:
95-195 euro (+btw)

Zet ‘Hardware Unlocked’ zeker in je agenda:

 • Een hele dag niets anders dan hardware inzichten, innovaties en uitwisselingen... Op-en-top voor professionals!
 • Top-keynote sprekers zoals Yoav Nir, co-inventor van Clickshare – and more to be announced very soon!
 • Start-up en scale-up founders van Slimbox, Xeryon (de kleinste motor ter wereld), Ray & Jules, Medenvision... delen hun verhaal, en je kan hen ontmoeten!
 • 35 exclusief geselecteerde hardware stakeholders zijn de hele dag beschikbaar voor 1-op-1 matchmaking over funding, go to market strategy, legal, manufacturing... kortom het hele hardware plaatje komt aan bod.
 • Expert Classes onder de naam ‘Hardware Sessions’ die ondernemers helpen in alle fases van de productontwikkeling. We zetten max. 15 professionals samen die zo kennis en ervaring uitwisselen, een uniek concept!
 • Coole innovation booths, waar enkele van de innovatiefste hardware bedrijven van België hun producten showcasen: Siemens, Solhyd (waterstofpaneel), Rein4ced, Materialise, ...

Lees de voorbeschouwing met Sander Van den dries in Economie Werkt nr 23  

Nog niet overtuigd: bekijk de video

>> Koop je tickets of contacteer ons

Gerelateerd nieuws

Innovatieproject Digifruit zorgt voor betere bewaring van appelen en peren

24 februari 2023

Optiflux ontwikkelde, met de steun van de provincie Vlaams-Brabant en onderzoekspartners KU Leuven en VCBT, slimme technologie voor het beter bewaren van hard fruit in koelcellen. Dankzij het innovatieproject ‘Digifruit’ kan de fruitboer op een efficiëntere, goedkopere en gezondere manier appelen en peren bewaren. Het fruit wordt in koelcellen opgevolgd met nieuwe sensoren en een computersysteem die de luchtkwaliteit meten. Door de luchtsamenstelling op elk moment aan te passen, kan men de rijping beter beheersen en optimaal gerijpt fruit op de markt brengen.

Artificiële Intelligentie helpt huisartsen longziekten opsporen

07 februari 2023

Onderzoekers van het Academisch Centrum voor Huisartsengeneeskunde van de KU Leuven en de Leuvense start-up ArtiQ onderzochten, met de steun van de provincie Vlaams-Brabant, hoe artificiële intelligentie (AI) de huisartsenpraktijk kan ondersteunen. Met het innovatieproject ‘Slimme spirometrie voor huisartsen’ wil men de spirometer, een toestel om de longfunctie te meten, slimmer maken. Dit helpt de huisarts correct te meten. Zo kunnen huisartsen in hun praktijk sneller longziekten opsporen.

Alle nieuws

Gerelateerde activiteiten

26
apr

Op 26 april 2022 vindt de derde editie plaats van "Food.Focus.Future" in Kirrweiler, Duitsland. Je krijgt boeiende inzichten over de trends in de voedingsindustrie met een focus op duurzaamheid. Een gevarieerd programma met lezingen en workshops, een beurs en netwerkmogelijkheden rond het thema "Toekomstige trends in de voedingsindustrie" wachten op jou!

Alle activiteiten
  Een initiatief van:
 • {title}
 • {title}
 • {title}
 • {title}