Food.Focus.Future event

Op 26 april 2022 vindt de derde editie plaats van "Food.Focus.Future" in Kirrweiler, Duitsland. Je krijgt boeiende inzichten over de trends in de voedingsindustrie met een focus op duurzaamheid. Een gevarieerd programma met lezingen en workshops, een beurs en netwerkmogelijkheden rond het thema "Toekomstige trends in de voedingsindustrie" wachten op jou!
Cluster(s): food

Praktische info

Datum:
26 april 2023: 13u00 - 20u00
Locatie:
Hammermühle in Kirrweiler, Duitsland
Prijs:
zie website

Voor wie: Niet alleen netwerkleden, alle spelers uit de voedingsindustrie zijn van harte uitgenodigd, zowel geïnteresseerden als experts.

Programma ( het event is volledig in het Duits)

13:00u: Aankomst gasten
Beurs over trends in de voedingssector - duurzaamheid - regionalisering
14:00: Welkom
14:15 Keynote: Toekomsttrends in de voedingsindustrie
15:00: Pauze
Beurs over trends in de voedingssector - duurzaamheid - regionalisering
16:00: Praktische voordrachten over het thema en interactief gedeelte 
18:30 Get together
Besluit
20:00: Einde event

Schrijf je in via food.net:z

Gerelateerd nieuws

Innovatieproject Digifruit zorgt voor betere bewaring van appelen en peren

24 februari 2023

Optiflux ontwikkelde, met de steun van de provincie Vlaams-Brabant en onderzoekspartners KU Leuven en VCBT, slimme technologie voor het beter bewaren van hard fruit in koelcellen. Dankzij het innovatieproject ‘Digifruit’ kan de fruitboer op een efficiëntere, goedkopere en gezondere manier appelen en peren bewaren. Het fruit wordt in koelcellen opgevolgd met nieuwe sensoren en een computersysteem die de luchtkwaliteit meten. Door de luchtsamenstelling op elk moment aan te passen, kan men de rijping beter beheersen en optimaal gerijpt fruit op de markt brengen.

Een innovatief idee? Wij subsidiëren tot 150.000 euro!

22 augustus 2022

Ook dit jaar kijkt de provincie uit naar jouw innovatieproject. Daarvoor ontvang je maximaal 150.000 euro (tot 50% kosten van je project). Jouw project zorgt voor de versterking van onze kennisregio Vlaams-Brabant en kadert in één of meer van volgende Smart hubs (Food, Health, Logistics, Cleantech, Creativity). Het zet in op een vermarktbaar product of dienst.

Alle nieuws

Gerelateerde activiteiten

Alle activiteiten
    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}