Health House

Ook in de wereld van geneeskunde en zorg bepaalt technologie de toekomst. Health House biedt een uniek platform waarop partners hun 'state-of-the-art' innovaties en technologieën kunnen tentoonstellen, laten beleven, aanleren en demonstreren.
Cluster(s): health

De bezoekers van Health House krijgen een indrukwekkende verzameling van medische spitstechnologie te zien. Zo staat er een digitale dissectietafel waarop je een lichaam driedimensionaal kan onderzoeken. Of leer je er meer over de medische toepassingen van 3D-printing. Of kan je voor de ultieme virtual reality ervaring gaan en binnentreden in het menselijk brein om te ervaren hoe een epileptische aanval tot stand komt.

De kracht van Health House is vooral gericht op visualisatie en personalisatie. Zo is het perfect mogelijk om in de voormiddag een delegatie van potentiële investeerders te ontvangen voor imec en in de namiddag een Nederlandse delegatie in het kader van een bezoek voor de provincie Vlaams-Brabant. Met slechts 1 druk op de knop wordt de volledige verhaallijn, setting en zelfs belichting aangepast aan de organiserende organisatie. Health House wordt als het ware omgetoverd tot een verlengstuk van het bedrijf of de organisatie op locatie.

Momenteel zijn er 6 unieke verhaallijnen te bewonderen bij Health House: zo maak je kennis met de nieuwste hypes en trends op vlak van gezondheid en zorg, kan je de geschiedenis van de geneeskunde op een interactieve manier ontdekken, of laat je je meenemen in de wondere wereld van de nanotechnologieën.

Als één van de partners heeft ook de provincie Vlaams-Brabant een unieke storyline ontwikkeld, waarin je de toekomst van de innovatieve Vlaams-Brabantse health & care kan ontdekken. Lees hier alvast het eerste verslag!

Meer info:

Dimitri Vanaeken
Communicatie en events manager Health House
dimitri.vanaeken@health-house.be
0494 85 32 20
    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}