Event Voka & Smart Hub: Ronde Tafel West-Brabant - Data Driven Marketing

In een wereld waarin we worden overspoeld met informatie, is het van cruciaal belang om de juiste persoon op het juiste moment te bereiken met de juiste boodschap. Dat is wat data driven marketing doet. Tijdens deze Ronde Tafel schuif je aan bij twee experten in de materie zodat je na afloop zelf aan de slag kan gaan!
Cluster(s): creativity

Praktische info

Datum:
20 juni 2023: 11u15 - 14u30
Locatie:
Restaurant Terborght, Oud Dorp 16, 1654 Huizingen
Prijs:
Voka-leden: €105 / Niet-leden: €180 (excl.btw)

Door gebruik te maken van gegevensanalyse en -interpretatie, kan je je klanten beter begrijpen en je campagnes optimaliseren om hen te bereiken op de meest effectieve manier(en). Gevolg? Betere resultaten en hogere conversieratio's.

En er is meer! Data driven marketing maakt ook gepersonaliseerde marketing mogelijk. Met de juiste klantengegevens kun je unieke en relevante marketingboodschappen maken die aansluiten bij de specifieke interesses en behoeften van elke individuele klant. Gevolg? Een meer persoonlijke en betekenisvolle ervaring.

Bij deze ronde tafel krijg je inzichten over hoe je jouw aanpak kan verbeteren.

Hoe? 

De twee experten zitten elk aan een eigen tafel. Daar krijg je de kans om rechtstreeks vragen stellen en ervaringen delen met hen en de andere deelnemers. Na iedere gang schuif je door. Zodat krijg je de kans om diepgaand met iedere expert te spreken. Aan de derde tafel staat netwerken centraal.

Programma
11u15: ontvangst
11u30: start spreker
12u30: lunch
14u30: einde

>> Schrijf je in!

    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}