Online-events: Digitalisering in Health

Welke zijn de grote trends in de digitalisering van de gezondheidsindustrie en welke opportuniteiten bieden Europa en andere delen van de wereld? Je komt het te weten tijdens drie unieke online-events vanuit het Tartu Biotechnology Park in Estland.
Cluster(s): health

Praktische info

Datum:
07 oktober 2020: 14u00 - 15 oktober 2020: 16u00
Locatie:
Online
Prijs:
Gratis

Estland is wereldwijd een absolute koploper inzake digitalisering, ook in de heath sector. Enkele cijfers: 95% van gezondheidsdata is digitaal, 97% van de bewoners heeft een digitaal dossier en 99% van de voorschriften wordt digitaal verstrekt. Estland beschikt over de grootste biobank in Europa. Hiermee wil het een preventieve en gepersonaliseerde gezondheidszorg opzetten op basis van het opgeslagen DNA.

Wil je meer weten over de laatste ontwikkelingen in dit domein en contact leggen met experts en bedrijven uit Estland en uit de rest van Europa en de wereld?
Neem dan zeker deel aan één of meerdere van deze (gratis) online-events:

  • 7 oktober: visionair seminar ‘Digitalization in Life Sciences: Growing the Future’
  • 8 oktober - 15 oktober: matchmaking via B2Meets
  • 14 oktober: crash course ‘Internationalisation - The Estonian, Indian and Australian Digital Healthcare Market’

Alle info vind je op deze website.

Smart Hub Vlaams-Brabant is partner in het Europees CELIS-project samen met 3 sterke health-clusters in Duitsland, Denemarken en Estland. Doel is om via events samenwerking te stimuleren tussen kmo’s en andere health-actoren. Een eerste reeks van events wordt georganiseerd door onze Estse partner, Tartu Biotechnology Park.

Lies hier meer over het CELIS-project.

celis_logo
    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}