Heidelberg startup in life sciences

Startups in de life sciences hebben een goed functionerend ecosysteem nodig om succesvol te zijn. De Life Science Investors' Day op 10 oktober in Heidelberg probeert de gaten in de waardeketen te dichten, van technologieoverdracht tot de financiering van klinische proeven. Kom jouw startup in de biowetenschappepn voorstellen in Heidelberg! Inschrijven kan tot 28 juni 2024.
Cluster(s): health

Praktische info

Datum:
28 juni 2024: 9u00 - 17u00
Locatie:
Heidelberg, Duitsland
Prijs:
Gratis (inschrijven verplicht)

WAT

De focus ligt op therapeutica, diagnostica, deep-tech en digitale gezondheid, maar startups op het gebied van voeding en agritech zijn ook welkom.

WANNEER: 10.10.2024 (hele dag evenement)

WAAR: Heidelberg, Business Development Center Heidelberg (Carl-Friedrich-Gauß-Ring 5, 69124 Heidelberg)

DEADLINE: 28.06.2024 voor aanmeldingen voor life science startups pitch

MEER: https://www.life-science-investors-day.vc 

Inschrijven kan tot 28 juni 2024 - Geen verlenging - Aanmelding en deelname zijn gratis.

Life Science Investors' Day Heidelberg is een gezamenlijk initiatief van BioLabs Heidelberg, Heidelberg Startup Partners, Life Science Accelerator Baden-Württemberg en BioRN.

Meer informatie bij Daniela Weber via dw@biorn.org   

--------------------------------------------

De Life Science Investors’ Day kan worden gecombineerd met de BioRN jaarconferentie de dag ervoor. Het thema van dit jaar is "Nieuwe therapeutische modaliteiten in gepersonaliseerde geneeskunde".

Gerelateerd nieuws

Provinciale innovatiesubsidies bevorderen frisse ideeën voor morgen

08 februari 2024

5 vernieuwende projecten krijgen samen 592.583 euro. Eén project zorgt voor betere smaak- en productkwaliteit van gefermenteerde voeding. Een volgend laat mensen bij zichzelf een bloedstaal nemen voor een medisch onderzoek. Ook wordt geïnvesteerd in een gehoortest die thuis kan afgenomen worden bij evenwichtsstoornissen. Twee projecten maken circulaire bakstenen uit steenpuin en combineren warmtetechnieken om erfgoedsites energiezuiniger te maken.

Zin in innovatie?

09 juni 2023

De provincie maakt de stoutste dromen van uw consortium waar. Maak samen met onze provinciale innovatiesubsidie een mega innovatiesprong!

Alle nieuws

Gerelateerde activiteiten

13
jun

Ben je innovatief bezig en kun je een steuntje in de rug gebruiken? Talloze bedrijven gingen je voor en kregen een innovatiesubsidie via Smart Hub Vlaams-Brabant. Tijdens deze infosessie i.s.m. Voka kom je er alles over te weten en ga je in gesprek met bedrijven die van de subsidie gebruik maakten. Laat je begeleiden door relevante partijen die je helpen je innovatief project tot een goed einde te brengen.

Alle activiteiten
    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}