Vliegende Starters

Op 24 april 2019 vindt het netwerkevent van het jaar voor startende ondernemers plaats! Observeer, luister en leer van ervaren creatieve ondernemers via 6 ‘powertalks’ en grijp je kans om met hen in debat te gaan. Krijg tips en tricks over de uitdagingen van een beginnende onderneming en kom in contact met gelijkgestemden. Leer van elkaar en neem de goede voorbeelden terug naar huis.
Cluster(s): creativity

Praktische info

Datum:
24 april 2019: 16u30 - 21u30
Locatie:
Provinciehuis Leuven, Provincieplein 1, 3010 Leuven
Prijs:
€ 50 (excl. BTW)
Organisator VOKA Vlaams-Brabant i.s.m. Smart Hub Vlaams-Brabant

Laat je inspireren door gastspreker Sven Nys die komt vertellen over zijn nieuwste boek: 'Winnaars hebben een plan'. Daarna kan je ook met hem op de foto. Niet te missen dus!

Programma

16.30 uur          Onthaal
17.00 uur          Verwelkoming
17.10 uur          Keynote Sven Nys
18.10 uur          Pauze en fotomoment met Sven Nys
18.45 uur          6 powertalks 
19.35 uur          Debat
20.20 uur          Slotwoord
20.30 uur          Walking dinner
22.00 uur          Einde

Voor meer info kan je mailen naar Julie Haubourdin.

Schrijf je in via de website van Voka!

Gerelateerd nieuws

Smart Hub Vlaams-Brabant investeert 400.000 euro in innovaties in logistiek en gezondheidszorg

22 maart 2019

Vanuit de jaarlijkse subsidie oproep voor innovatieve projecten werden 3 projecten geselecteerd: Physical Internet, Operating Room Future Proof en BioHub. Deze projecten gaan over een futuristische manier van pakjes transporteren vanuit Brussels Airport, een energie-efficiënt operatiekwartier van de toekomst als proeftuin voor artsen en bedrijven en een nieuw samenwerkingsmodel om 3 Leuvense technologiebedrijven uit de gezondheidszorg innovatieve producten te laten ontwikkelen.

3D-printing is meer dan printen

01 maart 2019

Op dinsdag 22 januari brachten leden van de Businessclub Industrie 4.0. een bezoek aan Materialise in Leuven. Ze ontdekten daar tot welke resultaten Digital Value in Additive Manufacturing kan leiden.

Alle nieuws

Gerelateerde activiteiten

17
sep

De Businessclub Industrie 4.0 brengt bedrijven, kennisinstellingen en onderzoeksgroepen met focus op Industrie 4.0 samen en creëert op die manier nieuwe opportuniteiten. Bedrijven, onderzoekers en/of kennisexperts binnen de categorie 'Innovation Leaders' presenteren op een interactieve manier hoe zij scoren met Industrie 4.0. Dit telkens bij een hosting company die reeds een aantal technologieën heeft geïmplementeerd rond Industrie 4.0.

Alle activiteiten
    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}