Air Cargo Belgium wint ‘air cargo industry achievement award 2020’

Air Cargo Belgium heeft een prestigieuze internationale award gewonnen: ‘de air cargo industry achievement award 2020’. De onderscheiding werd toegekend na een wereldwijde nominatie van de grootste marktspelers in de luchtvrachtsector.

Geert Keirens, Directeur Air Cargo Belgium zegt: 'We hebben een sterke en innovatieve Air Cargo Community opgebouwd die alle belanghebbenden clustert volgens een coöperatief model en dito spirit. Ons doel is om een ​​concurrentievoordeel te behalen voor onze luchtvrachtgemeenschap in Europa, door leadership te tonen op vlak van innovatie en transformatie in de luchtvrachtindustrie en door bij te dragen aan een duurzame welvaart voor de samenleving. We kunnen een verschil maken en een voorbeeld zijn in onze branche.' 

Het voltallige team van Air Cargo Belgium is erg trots dat ze deze award in de wacht sleept. 'Het feit dat Air Cargo Belgium deze titel wint tussen alle ‘grote’ luchtvaartbedrijven, betekent dat de Air Cargo Cluster gekend is en gewaardeerd wordt', besluit Geert Keirens. 

    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}