Air Cargo Belgium Community Awards: 6 bedrijven en 4 ambassadors slepen ACB Award 2022 in de wacht

Air Cargo Belgium (ACB), de community organisatie op BRUcargo, reikte op 6 oktober naar jaarlijkse gewoonte de ACB Awards uit. De organisatie lauwert zowel bedrijven als personen voor hun betrokkenheid, toewijding en inbreng in de samenwerking met de community.

De zes bedrijven die een award als erkenning voor hun inspanningen in ontvangst mochten nemen, zijn: Qatar (Airline of the Year), Ziegler (Forwarder of the Year), Aviapartner (Ground Handler of the Year), Gosselin (Ahead of the curve – ‘het bedrijf dat het meest betrokken is bij onze innovatieve projecten – DGL’), dnata (High flyer – ‘het meest betrokken ACB-lid’) en Expeditors (BRUcure Award).

De personen die het meest de ACB mindset belichamen en daarom geëerd werden met de ‘ACB Ambassador’ award, zijn: Steven Verbelen van Swissport, Paul Van den Bulck van Aviapartner, Jeff Segers van IFA Skyfast en Pierre Faché van de Provincie Vlaams-Brabant.

Air Cargo Belgium feliciteert de award winnaars en bedankt alle betrokken leden voor hun inspanningen om als een community samen te werken het afgelopen jaar.

Over Air Cargo Belgium:

Als vertegenwoordiger van de luchtvrachtgemeenschap op Brussels Airport streeft Air Cargo Belgium ernaar om van BRUcargo het meest aantrekkelijke, efficiënte, innovatieve en succesvolle logistieke platform te maken. De doelstellingen zijn steeds in het belang van de luchtvrachtgemeenschap als groep en in het algemeen belang van de industrie.

    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}