Activiteiten

Smart Hub Vlaams-Brabant organiseert studiedagen, matchmakingactiviteiten, netwerkevents, … om zo de samenwerking en de community in de innovatieve clusters bevorderen. Ook activiteiten van partners en andere actoren in de innovatieve clusters worden opgelijst.

11
okt

Brabantdag 2023

Cluster(s):

Tijdens dit inspirerende netwerkevenement ontmoet je ondernemers, bestuurders, academici en onderzoekers uit binnen- en buitenland. We hebben het die dag over applicaties voor welzijn en gezondheidszorg, duurzame energie, ‘industrie 4.0’ en sleuteltechnologieën zoals fotonica en AI. Er is gelegenheid om NXP, SMART Photonics, AI Innovation Center, TracXon, Workplace Vitality Hub (een initiatief van Holst Centre), bedrijven op de BIC en Brainport Smart District in Helmond te bezoeken.

17
okt

Heb jij met jouw bedrijf al (grote) stappen gezet in het verduurzamen van de ontwerpen van je producten of diensten? Dan is deze gratis opleiding waarin je dieper ingaat op ecodesign iets voor jou!

25
okt

Sluit je aan voor een boeiende driedaagse ondernemersreis naar Berlijn, onder begeleiding van provinciegouverneur Jan Spooren. We nodigen ondernemers uit om de fascinerende stad Berlijn te ontdekken, de Deutsche markt te verkennen en waardevolle connecties met andere ondernemers te smeden.

In onze maandelijkse nieuwsbrief lees je over alles wat er leeft in de vijf clusters. Innovatieve projecten, samenwerkingsopportuniteiten, activiteiten, events, subsidie-en financieringsmogelijkheden, en nog veel meer!

    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}