Save the date: Hydrogen@Vlaams-Brabant

Geef mee vorm aan de toekomstige waterstofeconomie. Op dit event krijg je massa's gebalde info, kansen om jouw idee te formuleren en samen met anderen af te toetsen. Want de toekomstige energiemix bestaat uit duurzame warmte of koude, groene elektriciteit en groene waterstof. Onze provincie heeft daarbij een neuslengte voorsprong!

Praktische info

Datum:
21 september 2022: 10u00 - 12u30
Locatie:
Green Energy Park, Zellik
Prijs:
kosteloos (na inschrijving)

Noteer alvast met stip 21 september in de agenda.

Wat?
We hebben jou nodig om mee na te denken over de toekomst van waterstof in onze provincie. Ze is de broedplaats voor uitvindingen zoals waterstofpanelen, beschikt over locaties en bedrijven om grote waterstofdemo's uit te rollen én is rijk aan de nodige kennis en kunde dankzij onze universiteiten, hogescholen en opleidingscentra. 

Voor en met wie?
Dit doen we met alle stakeholders: innovatieve bedrijven, kennisinstellingen, onderwijsinstellingen, luchthaven ... iedereen die waterstof een duw in de rug wil geven.

Programma

Na een pitchronde over geplande initiatieven in onze provincie (demo's, ondersteuning en opleidingsideeën), starten we 2 rondetafels waaruit we samen met Waterstof Industrie Cluster, VLAIO en EWI en andere provincies onze toekomstige groene waterstofvisie gaan produceren.

Jullie kunnen daar aan meehelpen, in contact komen met de mooie waterstofcommunity in onze provincie, linken leggen voor toekomstige projecten en uit eerste hand info verkrijgen over ondersteuningsmogelijkheden.

    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}