Atelier Innovatie

Jouw innovatief project verdient een uitstekende start. Neem daarom deel aan Atelier Innovatie: je komt er alles te weten over de provinciale innovatiesubsidie en krijgt informatie uit eerste hand van partners die jou voorgingen met een succesvol project. De subsidie kan je gebruiken voor een samenwerkingsproject uit één van de 5 Smart Hubs: health, logistics, creativity, food of cleantech. Na het algemene deel serveren wij jou de nodig inspiratie in één van de drie break-out sessies over circulaire economie, AI of creativity.

Praktische info

Datum:
29 juni 2021: 15u00 - 16u30
Locatie:
Online (Teams)
Prijs:
Gratis (na inschrijving)

Provinciale subsidie?

De provinciale innovatiesubsidie richt zich jaarlijks naar consortia van bedrijven, kennisinstellingen, eventueel (maatschappelijke) organisaties en/of overheden. Kleine en grote ideeën krijgen een kans in de domeinen health, food, creativity, logistics en cleantech.

  • Deze subsidie voor personeels- en werkingskosten bedraagt maximum 150.000 euro (max. 50% subsidie).
  • De projecten worden beoordeeld op innovatief karakter, regionale inbedding, logische en smartopbouw, economisch potentieel voor de regio.
  • Indiening ten laatste 15 oktober 2021. Start eind januari 2022. Looptijd maximum 2 jaar.

Atelier Innovatie?

Tijdens het Atelier Innovatie serveren we jou het volgende:

Tijdens deze interactieve sessies kunnen ideeën gedeeld en getoetst worden, partners gezocht ...

Schrijf je hieronder in!

Jouw naam, de naam en het type van je organisatie en je aangegeven interesses zullen vooraf worden gedeeld met de sprekers van je gekozen sessie. Op deze manier kan de inhoud van de sessies optimaal afgestemd worden op de achtergrond van de deelnemers. 

OPGELET! Check je spam als je niet direct een bevestigingsmail ontvangt in je inbox.

NB-banner-Webinar_atelier_innovatie-29062021_(004)

Inschrijven

Ik ben actief en/of geïnteresseerd in:

Gerelateerd nieuws

ESF-project Smart Loops schiet uit de startblokken

28 april 2021

ESF* heeft het startschot gegeven voor het circulaire project ‘Smart Loops’. In heel de provincie zal onder leiding van het provinciebestuur en enkele eminente pioniers aan de lange weg naar circulaire economie getimmerd worden. Tijdens het project werkt de sociale én reguliere economie samen aan mooie oplossingen die echt in de markt kunnen worden gezet.

Alle nieuws
    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}