Food Port

Food Port, de hoeksteen van het Feed Food Health project, heeft als doel de wetenschap en het bedrijfsleven dichter bij elkaar te brengen en zo de samenwerking tussen wetenschappers en ondernemers te bevorderen.
Cluster(s): food, cleantech

De Food Port is het kloppend hart van het Tiense bedrijfsleven en biedt een moderne infrastructuur voor opstartende bedrijven waar deze, tegen gunstige voorwaarden, kantoor-, labo- en/of productieruimte kunnen huren. Door het aanbod van ondersteunende basisdiensten kunnen startende ondernemers zich volledig focussen op hun bedrijfsactiviteit:

  • er is mogelijkheid voor het huren van kantoor-, labo- en productieruimte;
  • er is professionele begeleiding voorzien;
  • er zijn uitstekende vergader- en seminarie ruimtes die ter beschikking zijn van de bedrijven uit de Tiense regio.

De Food Port is de thuishaven van de Businessclub Regio Tienen, Voka Regio Tienen en SugaR&D.

Bron: Food Port

Gerelateerd nieuws

Zakentoerisme in Vlaams-Brabant

16 april 2018

Zin in een vergadering buiten de stad, middenin het groen? Op zoek naar een unieke, verrassende locatie voor je teambuildingactiviteit in Vlaams-Brabant? Met de uitgebreide database van Zakentoerisme Vlaams-Brabant hoeft je zoektocht niet lang te duren!

Alle nieuws

Gerelateerde activiteiten

30
apr

Onze verkennende Cleantechmissie in China heeft haar effect niet gemist. Enthousiaste Chinese delegaties staan in de rij voor een bezoek aan Vlaanderen. Zorg dat we je kennen, zodat we je bedrijf kunnen matchen aan een Chinese uitdaging! Dit is weer een stapje verder in het I2PCC-project.

08
mei

Upstate South Carolina is één van de belangrijkste economische regio’s van de Amerikaanse Oostkust. De grootste BMW fabriek ter wereld, het Noord-Amerikaanse hoofdkwartier van Michelin en sites van Toray, Lockheed Martin en vele anderen hebben hier onderdak gevonden. De regio staat sterk in de sectoren automotive, life sciences, aerospace en engineered materials.

23
mei

In 2018 was Nederland voor Vlaamse bedrijven de op één na belangrijkste exportbestemming. Hoog tijd dat ook uw onderneming de stap zet richting onze Noorderburen! Op de Vlaams-Nederlandse Handelsdag leert u als Vlaams bedrijfsleider hoe u de Hollandse markt best benadert, hoe u uw kansen verhoogt en hoe u de juiste handelspartner vindt.

16
nov

Heeft u dankzij ons I2PCC-project al goede contacten gelegd met een Chinese partner voor een Cleantech-uitdaging, dan bieden wij u de mogelijkheid om met ons deel te nemen aan de prinselijke missie. Wij verzorgen de contacten, u betaalt de reis. Let op: deze missie is het resultaat van een brede samenwerking: volledig aanbod, programma en deelnameprijzen moeten nog bepaald worden.

Alle activiteiten
    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}