Zakentoerisme in Vlaams-Brabant

Zin in een vergadering buiten de stad, middenin het groen? Op zoek naar een unieke, verrassende locatie voor je teambuildingactiviteit in Vlaams-Brabant? Met de uitgebreide database van Zakentoerisme Vlaams-Brabant hoeft je zoektocht niet lang te duren!

Als onderdeel van de toeristische werking van de provincie trekt Zakentoerisme Vlaams-Brabant vergaderingen en teambuildings naar Vlaams-Brabant aan. Hierbij richten ze zich op de binnenlandse markt.

Uit een onderzoek van Toerisme Vlaanderen blijkt dat 58% van de overnachtingen in Vlaams-Brabant voor zakelijke doeleinden is. Dat cijfer alleen al toont aan hoe belangrijk en actueel zakentoerisme is. Vlaams-Brabant huisvest tal van unieke vergader- en teambuildinglocaties: net buiten Brussel beland je in het Hageland of de Groene Gordel, middenin het groen, tussen imposante kastelen, authentieke brouwerijen en prachtige wandel- en fietswegen. Helaas vindt niet iedereen gemakkelijk zijn weg naar deze mooie locaties.

Daar brengt Zakentoerisme Vlaams-Brabant grondig verandering in. De organisatie biedt een krachtig online platform aan voor organisatoren van vergaderingen en teambuildings. Dankzij een handige zoekfunctie vind je snel de locatie voor je vergadering of teambuilding. Bovendien kan je, kosteloos, tot 5 offertes tegelijk aanvragen. Wist je trouwens dat je ook Food Port en Health House in deze database kan terugvinden?

Ontdek het allemaal zelf via de website van Zakentoerisme Vlaams-Brabant.

Image created by Mindandi - Freepik.com

Gerelateerd nieuws

Alle nieuws
    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}