Vlaamse Cleantech krijgt duurzame expansie naar China

De vijf Vlaamse provincies, Cleantech Flanders en Flanders Investment & Trade ondersteunen internationalisering naar China.

Cluster(s): cleantech

De vijf Vlaamse provincies, Cleantech Flanders en Flanders Investment & Trade bundelen verder hun krachten om expansie naar China mogelijk te maken. Wat startte als een EFRO-project (I²PCC, Interprovinciaal Internationaliseringsproject China Cleantech), krijgt nu een doorstart voor duurzame ondersteuning binnen een platform waarop cleantechbedrijven gratis een beroep kunnen doen: Cleantech Route China

De zes partnerregio’s van de Vlaamse provincies zijn Shaanxi, Chongqing, Chengdu, Hebei, Guangdong en Zhejiang. In deze regio’s liggen er heel wat kansen voor de Vlaamse cleantechsector. Maar ook in andere regio’s is er nood aan oplossingen in cleantech.

Een waaier aan informatie over de Chinese markt, opportuniteiten voor cleantechbedrijven, ervaringen en tips & tricks kan je hier vinden.

Cleantech bedrijven vinden er niet alleen de nodige informatie, ze worden ook geholpen bij concrete opportuniteiten en matchmaking en kunnen ondersteuning in de verschillende regio’s in China krijgen.

In 2021 wordt Cleantech Route China erg concreet met een begeleidingstraject in groep en een cleantechbezoek naar China voor de bedrijven die de stap willen zetten. In de volgende weken meer info op www.cleantechroutechina.be

Gerelateerd nieuws

Bouw je eigen operatiezaal in VR

17 februari 2021 | Cluster(s): health , cleantech

Operatiezalen zijn een sterk staaltje techniek. Niet alleen medische apparatuur, maar ook een heel aantal ventilatie-, verwarmings-, verlichtingstechnieken… moeten op een ergonomische én economische wijze geïntegreerd worden.

Alle nieuws
    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}