//VR //HEALTH

//VR //HEALTH beloofde een inspirerende workshop over virtual reality in de gezondheidszorg te zijn. En deze belofte werd helemaal ingelost! 120 aanwezigen waren hiervan getuige.

Cluster(s): Sports.Tech, health

Virtual Reality (VR) is niet langer alleen interessant voor gadgetfreaks en gamers. Deze technologie wordt ook steeds populairder in de gezondheidszorg. De VR-technologie evolueert sneller dan ooit en de mogelijkheden voor het gebruik van VR in een klinische context zijn talrijk.

Tijdens de workshop werd een overzicht gegeven van VR-ontwikkelingen die reeds hun ingang vonden in de gezondheidszorg. Wat bestaat er al en wat heeft de toekomst in petto? Het was een avond met fascinerende sprekers, inspirerende cases en live-demo's!

Benieuwd welke sprekers en cases aan bod kwamen? Het programma kan je hier bekijken.

Snuif de sfeer op van //VR //HEALTH en geniet van de onderstaande aftermovie en de foto's!

>

//VR //HEALTH werd georganiseerd in het kader van het KneeVR-project.

Met KneeVR wordt een VR-applicatie ontwikkeld om de revalidatie van patiënten met een knieblessure te ondersteunen (www.kneevr.be)
KneeVR is een innovatieproject dat wordt ondersteund door de provincie Vlaams-Brabant.

Gerelateerd nieuws

Boost jouw project met innovatiesubsidies!

26 mei 2020 | Cluster(s): Sports.Tech , creativity , food , health , logistics , cleantech

Ook dit jaar kijkt de provincie uit naar jouw innovatieproject. Daarvoor heeft de provincie maximaal 150.000 euro (maximaal subsidiepercentage 50%) per project klaar. De projecten gaan voor de versterking van de kennisregio Vlaams-Brabant en kaderen in één of meerdere van volgende Smart hubs (Food, Health, Logistics, Cleantech, Creativity). Ze zetten in op een vermarktbaar product of dienst.

Alle nieuws

Gerelateerde activiteiten

Alle activiteiten
    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}