//VR //HEALTH

//VR //HEALTH beloofde een inspirerende workshop over virtual reality in de gezondheidszorg te zijn. En deze belofte werd helemaal ingelost! 120 aanwezigen waren hiervan getuige.

Cluster(s): Sports.Tech, health

Virtual Reality (VR) is niet langer alleen interessant voor gadgetfreaks en gamers. Deze technologie wordt ook steeds populairder in de gezondheidszorg. De VR-technologie evolueert sneller dan ooit en de mogelijkheden voor het gebruik van VR in een klinische context zijn talrijk.

Tijdens de workshop werd een overzicht gegeven van VR-ontwikkelingen die reeds hun ingang vonden in de gezondheidszorg. Wat bestaat er al en wat heeft de toekomst in petto? Het was een avond met fascinerende sprekers, inspirerende cases en live-demo's!

Benieuwd welke sprekers en cases aan bod kwamen? Het programma kan je hier bekijken.

Snuif de sfeer op van //VR //HEALTH en geniet van de onderstaande aftermovie en de foto's!

>

//VR //HEALTH werd georganiseerd in het kader van het KneeVR-project.

Met KneeVR wordt een VR-applicatie ontwikkeld om de revalidatie van patiënten met een knieblessure te ondersteunen (www.kneevr.be)
KneeVR is een innovatieproject dat wordt ondersteund door de provincie Vlaams-Brabant.

Gerelateerd nieuws

Alle nieuws

Gerelateerde activiteiten

30
sep

Preregistration period for the fall program open now! China shifts towards an innovation-based country. It has become world’s second largest economy and boasts the highest amount of patent applications. This shift brings along collaboration opportunities for start-ups and SMEs.

Alle activiteiten
    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}