Sterke I²PCC-bedrijvenportfolio voorgesteld tijdens economische China missie

Mede in het kader van het I²PCC project, trok een knappe selectie Vlaamse cleantechbedrijven op economische missie naar China (BEM: Belgische Economische Missie).

Cluster(s): cleantech

Na een geslaagd seminarie in Beijing, reisden I²PCC-projectdeelnemers eind november ook door naar bijvoorbeeld Chengdu, Chongqing, Guangdong, Hebei en Shaanxi. Daar wachtte telkens een op maat gemaakt programma van B2B-vergaderingen, bedrijfsbezoeken en officiële uitwisselingen. De waardevolle zakelijke contacten op hoog niveau zullen ongetwijfeld een boeiend vervolg krijgen. Meer nog, tijdens verschillende sessies konden talrijke potentiële Chinese leads kennis maken met de I²PCC-bedrijvenportfolio: een staalkaart van Vlaamse Cleantechbedrijven die de sprong naar China willen wagen. Dit is een interactief en dynamisch document. Je kan het hier inkijken. Hou voor updates dus zeker de I²PCC-projectpagina in het oog.

Gerelateerd nieuws

Boost jouw project met innovatiesubsidies!

26 mei 2020 | Cluster(s): Sports.Tech , creativity , food , health , logistics , cleantech

Ook dit jaar kijkt de provincie uit naar uw innovatieproject. Daarvoor heeft de provincie maximaal 150.000 euro (maximaal subsidiepercentage 50%) per project klaar. De projecten gaan voor de versterking van de kennisregio Vlaams-Brabant en zetten in op één of meerdere van de volgende Smart hubs (Food, Health, Logistics, Cleantech, Creativity) en zetten in op een vermarktbaar product of dienst.

Alle nieuws

Gerelateerde activiteiten

Alle activiteiten
    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}