Neem een hoge vlucht met Smart Loops

De provincie werkt samen met Pro Natura en AMAB aan een ambitieus circulair verhaal voor de regio.

ESF selecteerde de provincie om haar idee uit te werken. Dat bestaat uit een intensieve samenwerking tussen reguliere en sociale economie. Het ultieme doel? Een sterke groei van circulaire initiatieven met groenresten, verpakkingen, events, kurk, rubber, product-as-a-service en voedselresten. Alles wordt nu klaargestoomd om op 1 mei krachtig uit de startblokken te schieten. Binnenkort wordt bekendgemaakt of de provincie effectief kan starten met het project. Daarom is het belangrijk dat ESF het projectvoorstel selecteert. Meer informatie vind je hier.

Zin om mee te bouwen als regulier bedrijf of kennisinstelling met een circulaire uitdaging? Neem snel contact op met pierre.fache@vlaamsbrabant.be

Gerelateerd nieuws

Bouw je eigen operatiezaal in VR

17 februari 2021 | Cluster(s): health , cleantech

Operatiezalen zijn een sterk staaltje techniek. Niet alleen medische apparatuur, maar ook een heel aantal ventilatie-, verwarmings-, verlichtingstechnieken… moeten op een ergonomische én economische wijze geïntegreerd worden.

Alle nieuws

Gerelateerde activiteiten

18
mei

Logistiek is vandaag het hart van veel ondernemingen geworden. De supply chain tussen leveranciers, productie en eindklant, de opslag en distributie worden gedreven door de klant/consument én voortdurende verandering en innovatie. Want de nieuwste trends en toepassingen in logistiek zijn slim, hoogtechnologisch en kostenefficiënt, voor grote én kleine bedrijven.

Alle activiteiten
    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}