Neem een hoge vlucht met Smart Loops

De provincie werkt samen met Pro Natura, AMAB en Riso Vlaams-Brabant aan een ambitieus circulair verhaal voor de regio.

ESF selecteerde de provincie om haar idee uit te werken. Dat bestaat uit een intensieve samenwerking tussen reguliere en sociale economie. Het ultieme doel? Een sterke groei van circulaire initiatieven met groenresten, verpakkingen, events, kurk, rubber, product-as-a-service en voedselresten. Alles wordt nu klaargestoomd om op 1 mei krachtig uit de startblokken te schieten. De pitch hebben we net achter de rug. Binnenkort wordt bekendgemaakt of de provincie effectief kan starten met het project. Daarom is het belangrijk dat ESF het projectvoorstel selecteert. Meer informatie vind je hier.

Zin om mee te bouwen als regulier bedrijf of kennisinstelling met een circulaire uitdaging? Neem snel contact op met pierre.fache@vlaamsbrabant.be

Gerelateerd nieuws

ESF-project Smart Loops schiet uit de startblokken

28 april 2021 | Cluster(s): creativity , food , health , logistics , cleantech

ESF* heeft het startschot gegeven voor het circulaire project ‘Smart Loops’. In heel de provincie zal onder leiding van het provinciebestuur en enkele eminente pioniers aan de lange weg naar circulaire economie getimmerd worden. Tijdens het project werkt de sociale én reguliere economie samen aan mooie oplossingen die echt in de markt kunnen worden gezet.

Alle nieuws

Gerelateerde activiteiten

29
jun

Jouw innovatief project verdient een uitstekende start. Neem daarom deel aan Atelier Innovatie: je komt er alles te weten over de provinciale innovatiesubsidie en krijgt informatie uit eerste hand van partners die jou voorgingen met een succesvol project. De subsidie kan je gebruiken voor een samenwerkingsproject uit één van de 5 Smart Hubs: health, logistics, creativity, food of cleantech. Na het algemene deel serveren wij jou de nodig inspiratie in één van de drie break-out sessies over circulaire economie, AI of creativity.

Alle activiteiten
    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}