Klaar om elektrische wagens in jouw vloot op te nemen?

Elektrische voertuigen zijn stilaan een realiteit in het straatbeeld en hebben duidelijk milieu- en financiële voordelen. Ondernemingen en bestuurders zijn klaar voor verandering. Jij ook?

Cluster(s): cleantech

Onze one-stop-shop aanpak neemt u bij de hand!

We helpen jullie met de laadinfrastructuur, we schatten samen in hoeveel bestuurders zouden kunnen switchen naar elektrisch rijden, wat de impact is op de kost voor het bedrijf; we assisteren zelfs, waar nodig, met interne en externe communicatie. De complementaire expertise van de partners van dit project heeft geleid tot deze one-stop-shop approach om bedrijven bij de hand te nemen. Al overtuigd?

Voor de snelle beslissers kan een subsidie tot 50% van de kost van de begeleiding in dit traject dekken en 20% van de kost van de eerste laadinfrastructuur.

Waarom wachten? Mail jouw interesse naar kristien.depraetere@voka.be | +32 474 27 58 95 met je naam, bedrijf, adres en aantal firmawagens en je zal snel verdere uitleg krijgen!

Gerelateerd nieuws

Alle nieuws

Gerelateerde activiteiten

17
jun

Hebben jullie mogelijk een leuk product voor China? We helpen jullie met de sprong te wagen naar China samen met andere bedrijven. We brengen bedrijven samen volgens sectoren en zoeken naar matchen en een samenhangend voorstel om Chinese vragen tegemoet te komen. Dit alles kadert in het interprovinciaal project China Cleantech I2PCC.

17
jun

Preregistration period for the fall program open now! China shifts towards an innovation-based country. It has become world’s second largest economy and boasts the highest amount of patent applications. This shift brings along collaboration opportunities for start-ups and SMEs.

19
jun

Welke rol is er voor organisaties en bedrijven weggelegd in de klimaattransitie? Hoe zet je als organisatie de eerste stap naar klimaatneutraliteit? De Vrije Universiteit Brussel helpt je op weg met een intensief en inspirerend bootcamp.

Alle activiteiten
    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}