Subsidies voor grensoverschrijdende samenwerkingen

Ben je een kmo met een innovatief idee en wil je samenwerken met een Nederlandse partner? Of wil je met je innovatief product de Nederlandse markt verkennen? Maak dan gebruik van de subsidie van ‘Crossroads 2’ om de haalbaarheid van jouw project na te gaan.

Cluster(s): food, health, logistics, cleantech

‘CrossRoads 2’ legt de focus op innovaties binnen domeinen als Agrofood, Chemie en materialen, High tech Systemen, Life Sciences & Health, Cleantech, Biobased, Logistiek en Maintenance. Allemaal sectoren waarin maatschappelijk relevante toepassingen kunnen ontstaan. Door middel van actieve en directe benadering, open oproepen voor het indienen van interessante projectvoorstellen, begeleiding en coaching inzake partnermatching en subsidiëring zet Crossroads in de grensregio aan tot hechte samenwerkingen tussen bedrijven, aangevuld met kennisinstellingen. Bekijk dit filmpje voor meer informatie.

Het Interregproject 'CrossRoads 2' heeft al 135 kmo’s begeleid en gefinancierd om een grensoverschrijdende samenwerking aan te gaan, met 54 innovatieprojecten en 16 haalbaarheidsstudies als resultaat.

'Crossroads 2' steunt nog verschillende haalbaarheidsstudies met een minimumbudget van € 15.000. Een niet te missen kans, want je studie wordt voor 50% gesubsidieerd. Je kan je aanvraag voor een subsidie voor haalbaarheidsstudies nog indienen tot 28 juni 2018.

    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}