CrossCare versnelt jouw zorginnovatie

Ben jij een KMO met een innovatief idee voor de zorgsector, op zoek naar financiële en proeftuinondersteuning? Dien dan voor maandag 24 september 2018 jouw aanvraag in bij CrossCare!

Cluster(s): health

Het project CrossCare stimuleert, ondersteunt en versnelt innovaties in de zorg. CrossCare draagt bij aan de ontwikkeling en implementatie van zorginnovaties (product, dienst, concept) door het aanbieden van een zorgproeftuinsetting en beschikt over een fonds waarmee innovatieprojecten kunnen worden ondersteund.

Wave 4 is nu geopend en de definitieve data zijn bekend. Het indienen van de aanmeldingsfiche met motivatievideo, dient voor maandag 24 september 2018, 12.00 uur te gebeuren. Projecten die niet door de eerste waves zijn gekomen, kunnen eventueel opnieuw een projectvoorstel indienen.

Voor Wave 4 gelden echter wel wat andere criteria dan voor de voorgaande Waves. Zo worden voor Wave 4 alleen nog maar projectbudgetten tot €100.000,- goedgekeurd. Dit is inclusief de maximale subsidie van 50%, dus €50.000. Daarnaast worden alleen nog projecten van MKB-/KMO-bedrijven goedgekeurd. Ook kunnen in deze Wave enkel bedrijven die in de grensregio gevestigd zijn deelnemen. 

Surf snel naar de website van CrossCare voor meer informatie!

De provincie Vlaams-Brabant ondersteunt dit project met provinciale cofinanciering: 90.500 euro

Gerelateerd nieuws

Alle nieuws
    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}