Cleantech Route China is vertrokken

I²PCC, uw cleantech-brug naar beloftevolle regio’s in China, lanceert het projectmagazine Cleantech Route China met bijbehorende website.

Cluster(s): cleantech

Met een fel gesmaakt webinar ging Cleantech Route China van start. 

China focust vastberaden op toekomstgerichte oplossingen om zijn steden en industrie duurzamer te maken, wat concrete kansen biedt voor Vlaamse bedrijven.

Het interbestuurlijke project Cleantech Route China steunt actief de Vlaamse cleantechbedrijven. Ontdek nu al het magazine en de handige website.

Meer info over Smart Hub Vlaams-Brabant initiatieven i.v.m. China en Cleantech lees je hier.

Gerelateerd nieuws

ESF-project Smart Loops schiet uit de startblokken

28 april 2021 | Cluster(s): creativity , food , health , logistics , cleantech

ESF* heeft het startschot gegeven voor het circulaire project ‘Smart Loops’. In heel de provincie zal onder leiding van het provinciebestuur en enkele eminente pioniers aan de lange weg naar circulaire economie getimmerd worden. Tijdens het project werkt de sociale én reguliere economie samen aan mooie oplossingen die echt in de markt kunnen worden gezet.

Alle nieuws

Gerelateerde activiteiten

17
jun

Verduurzamen van de bedrijfsvloot, als organisatie kan je er niet meer om heen om hier mee aan de slag te gaan. De policy binnen de organisatie vereist misschien dat de milieu-impact van het wagenpark gereduceerd moet worden? Of medewerkers willen graag weten of ze in aanmerking komen voor een elektrische wagen? Of je wil hier als vlootbeheerder gewoon zelf actief rond werken, nu de federale regering vanaf 2026 enkel elektrische bedrijfswagens ambieert?

29
jun

De provincie zet alles in op innovatie. Voor innovatie binnen consortia heeft de provincie een mooie innovatiesubsidie klaar. Leer er alles over. Hoor getuigenissen van succesvolle projecten. Atelier innovatie focust zich dit jaar specifiek op Circulaire economie, AI en Creativity. Deze 3 thema's zijn voor zoveel innovaties belangrijk dat Atelier Innovatie een grote groep kan interesseren en enthousiasmeren.

Alle activiteiten
    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}