CELIS: grens- en sectoroverschrijdende samenwerking in health en life sciences

De coronacrisis onderstreept het belang van samenwerking over grenzen en sectoren heen. Ook het Europees project ‘CELIS’ (Cluster Excellence in Life Sciences) zet hier sterk op in.

Cluster(s): health

CELIS zet innovatieve KMO’s en onderzoeksinstellingen in de life sciences aan tot grens- en sectoroverschrijdende samenwerking. Doel hiervan is op termijn een geneeskunde op maat van de patiënt te ontwikkelen. CELIS is een initiatief van Smart Hub Vlaams-Brabant, Bio Rhein-Neckar (Duitsland), BioPeople (Denemarken) en Tartu Biotechnology Park (Estland) en staat open voor innovatieve KMO’s en onderzoeksinstellingen uit heel Europa. Deelnemers krijgen een vergoeding voor een uitwisseling in het buitenland.

Voor meer informatie kan je terecht bij Philip Dingemans, Smart Hub Manager Internationalisering & Health via philip.dingemans@vlaamsbrabant.be     

Of klik hier voor de website van het Celis-project.

Gerelateerd nieuws

Boost jouw project met innovatiesubsidies!

26 mei 2020 | Cluster(s): Sports.Tech , creativity , food , health , logistics , cleantech

Ook dit jaar kijkt de provincie uit naar jouw innovatieproject. Daarvoor heeft de provincie maximaal 150.000 euro (maximaal subsidiepercentage 50%) per project klaar. De projecten gaan voor de versterking van de kennisregio Vlaams-Brabant en kaderen in één of meerdere van volgende Smart hubs (Food, Health, Logistics, Cleantech, Creativity). Ze zetten in op een vermarktbaar product of dienst.

Alle nieuws

Gerelateerde activiteiten

Alle activiteiten
    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}