Brussels Airport breidt aantal “Airside Pharma Transporters” uit

Brussels Airport heeft haar capaciteit van “Airside Pharma Transporter” of cool dolly’s uitgebreid van vier naar negen exemplaren. Hiermee toont de luchthaven dat ze er alles aan wil doen om de nummer 1 te blijven in de Europese pharma HUB.

Cluster(s): logistics, cleantech

Om farmaceutische, temperatuurgevoelige producten te vervoeren, is het belangrijk om de hele logistieke transportketen op dezelfde temperatuur te houden. Om te voldoen aan de groeiende vraag van transporteurs en vliegtuigmaatschappijen was deze bijkomende investering cruciaal.

De vijf nieuwe dolly’s behoren tot de nieuwste generatie en beschikken over enkele nieuwe eigenschappen. Zo hebben ze een flexibele temperatuurregelaar en geautomatiseerde temperatuurrapportering. De nieuwe dolly’s gebruiken een meer traditioneel energie-efficiënt koelingssysteem, aangedreven door zonne-energie om enkele dagen zelfstandig te functioneren.

Foto credit: Birgit Sterckx

Gerelateerd nieuws

Enthousiasme voor Cleantech@China workshops

19 juni 2019 | Cluster(s): cleantech

Vlaamse Cleantech KMO’s krijgen de hulp van vier provincies, Cleantech Flanders en FIT om de Chinese zusterregio’s te ontdekken. Op de workshops van 17 juni gaven 20 bedrijven inzicht in hun aanbod, eventuele China-plannen en mogelijke samenwerkingen. Dit event was een opstap naar een eventuele deelname aan de prinselijke missie naar China.

Alle nieuws

Gerelateerde activiteiten

30
sep

Preregistration period for the fall program open now! China shifts towards an innovation-based country. It has become world’s second largest economy and boasts the highest amount of patent applications. This shift brings along collaboration opportunities for start-ups and SMEs.

Alle activiteiten
    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}