10 jaar innovatie in Vlaams-Brabant: inspiratiebrochure

Lees meer over de boeiende cases uit de clusters health, logistics, food, cleantech en creativity.

Op tien jaar tijd ondersteunde de provincie een 50-tal innovatieprojecten. Jaarlijks gaat het om ongeveer 5 nieuwe tweejarige projecten. Elk jaar volgt Smart Hub Vlaams-Brabant op die manier 15 projecten op tot een mooi marktgericht resultaat.

Samen met onze partners KU Leuven, VUB, Voka Vlaams-Brabant en de POM Vlaams-Brabant focussen we op 5 speerpunten - Health, Food, Logistics, Creativity en Cleantech. De samenwerking tussen kennisinstellingen, bedrijven en overheden in Smart Hub Vlaams-Brabant mondt uit in heel wat community-events, unieke projecten en mooie promotie voor onze innovatieve kennisregio in binnen- en buitenland.

Elk verhaal in de inspiratiebrochure geeft in een notendop de trigger, uitdagingen, resultaten én de uiteindelijke meerwaarde voor de regio weer.
Een kleurrijk palet van innovatieprojecten waaraan de provincie een mooie bijdrage heeft kunnen leveren.

Lees mee en ontdek hoe rijk én divers onze regio is aan kennis en kunde. Hopelijk inspireren deze pareltjes u om bij een volgende oproep zelf een vernieuwend projectvoorstel in te dienen!

De brochure bestellen kan via deze weg.

Gerelateerd nieuws

Alle nieuws

Gerelateerde activiteiten

01
jun

Preregistration period for the fall program open now! China shifts towards an innovation-based country. It has become world’s second largest economy and boasts the highest amount of patent applications. This shift brings along collaboration opportunities for start-ups and SMEs.

13
jun

De call voor, nieuwe door de provincie ondersteunde, innovatieprojecten staat weer open. Hebben jullie een super innovatief idee uit te voeren in de regio voor een economisch haalbare uitdaging in de regio Vlaams-Brabant? Kijk dan even snel of jullie in aanmerking komen voor maximaal 150.000 euro subsidie aan het max percentage 50%. We helpen jullie graag verder. Kom zeker langs op dit event om ideeën op te doen en om te horen of jullie idee in aanmerking zou kunnen komen.

17
jun

Welke rol is er voor organisaties en bedrijven weggelegd in de klimaattransitie? Hoe zet je als organisatie de eerste stap naar klimaatneutraliteit? De Vrije Universiteit Brussel helpt je op weg met een intensief en inspirerend bootcamp.

17
jun

Hebben jullie mogelijk een leuk product voor China? We helpen jullie met de sprong te wagen naar China samen met andere bedrijven. We brengen bedrijven samen volgens sectoren en zoeken naar matchen en een samenhangend voorstel om Chinese vragen tegemoet te komen. Dit alles kadert in het interprovinciaal project China Cleantech I2PCC.

Alle activiteiten
    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}