Smart Hub Logistics: Hoe data koppelen aan logistiek?

Ben je benieuwd naar het belang van data in de logistieke wereld? Wil je meer weten over de digital twin en bundeling van goederen? In alle aspecten van logistiek is data de sleutel. Kom deze boeiende wereld op 15 december ontdekken samen met Voka en Smart Hub Vlaams-Brabant.

Praktische info

Datum:
15 december 2022: 16u00 - 21u00
Locatie:
Park Inn by Radisson Brussels Airport
Prijs:
Gratis

Bevolkingsgroei en welvaart zorgen voor meer vraag naar logistiek. Daarom is het belangrijk om efficiënter en duurzamer gebruik te maken van logistieke processen. Die moeten kostenefficiënter en beter voor het klimaat en de leefbaarheid zijn. Dat kan, onder andere dankzij het verrijken en combineren van digitale data met logistiek. Tijdens dit netwerkmoment bieden we handvaten aan om data en logistiek te koppelen.

Programma 

16u: Ontvangst in het Park Inn Hotel by Radisson Brussels Airport 
16u20: Lezing door Baudouin Corlùy van LCL Datacenter over veiligheid en betrouwbaarheid via ISO en certificaten, het belang van Build or Buy of outsourcen van data en innovatieve projecten
16u40: Lezing door Bart Vannieuwenhuyse van Tri-Vizor 
17u00: Lezing door prof. Roel Gevaers van Universiteit Antwerpen over inzet van data binnen logistiek 
17u20: Panelgesprek met Baudouin Corlùy van LCL, Thomas van Asch van AirCargoBelgium, Benny Smets van Ninatrans en voorzitter Febetra en Roel Gevaers van Universiteit Antwerpen  
18u: Bezoek aan datacenter LCL, gelegen net achter het Park Inn Hotel, in groepjes van 10 personen. Om de 10 minuten start een groepje. 
19u30: Walking dinner en netwerken in het Park Inn Hotel

>> Schrijf je in op de website van Voka Vlaams-Brabant

    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}