Scouting 4.0 - Smart Logistics

Wil jij jouw productieproces en logistiek ook naar een hoger niveau tillen dankzij AI, robotica, connectiviteit en slim datagebruik? Volg dan zeker het lerend netwerk Scouting 4.0 dat Voka en Smart Hub voor jou hebben opgezet.

Praktische info

Datum:
28 maart 2023: 9u30 - 14u00
Locatie:
Ter plaatse bij 6 bedrijven
Prijs:
1000€ (excl. BTW) voor de 6 sessies

Je hoorde vast al iets over de vierde industriële revolutie. Volgens de theorie helpen AI, robotica, connectiviteit en datagebruik voor een transformatie die je productieproces en logistiek naar het next level brengen. Klinkt mooi, toch? Maar hoe werkt dat in de praktijk? Hoe pak je zo'n omslag aan en waar begin je juist? Jij zit misschien nog met andere vragen?

Via het lerend netwerk Scouting 4.0 kijk je binnen bij ondernemingen die hier al ver(der) gevorderd in zijn. Bij de gastbedrijven krijg je uitleg over processen, opzet en valkuilen, met focus op logistiek. Theorie, praktijk en netwerking, dat is Scouting 4.0 - Smart logistics!

Je krijgt zes keer de kans om binnen te kijken bij ondernemingen die hier al ver(der) gevorderd in zijn. Bij de gastbedrijven krijg je uitleg over processen, opzet en valkuilen, met focus op logistiek. De eerste sessie vindt plaats op 28 maart.

>> Programma & inschrijven

Voka_Logistics
    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}