Lanceringsevent Smart Hub Vlaams-Brabant

Inspiratie- en netwerkevent over innoveren en internationaliseren, gericht naar bedrijven, kennisinstellingen en overheden in de 5 speerpuntsectoren van Vlaams-Brabant: health, food, logistics, cleantech & creativity.
Cluster(s): cleantech

Praktische info

Datum:
08 maart 2018 16:00 - 8 maart 2018 19:00
Locatie:
Provinciehuis, Provincieplein 1, Leuven
Prijs:
Gratis, maar wel op voorhand inschrijven.

Smart Hub Vlaams-Brabant is de opvolger van Flanders Smart Hub. Gedeputeerde Marc Florquin stelt de vernieuwde en versterkte werking aan je voor. Inzetten op samenwerking tussen bedrijven en kennisinstellingen staat meer dan ooit centraal. Het belang van een sterk ecosysteem voor succesvolle innovaties en start-ups wordt duidelijk in de keynote van Koen Debackere, general manager van KU Leuven.

In de thematische workshops bieden we vervolgens inspiratie voor nieuwe innovaties en samenwerkingsprojecten, en ontdek je wat technologie kan betekenen in jouw sector en voor jouw bedrijf. Er worden 2 reeksen van 5 parallelle workshops georganiseerd, 2 voor elk speerpunt.

Afsluiten doen we op de netwerkreceptie. Het is de ideale gelegenheid om contacten te leggen met bedrijven en kennisinstellingen uit je sector, maar ook contacten met actoren uit de andere sectoren kunnen verfrissend zijn en tot nieuwe samenwerkingen leiden.

Aan het programma en de invulling van de workshops wordt volop gewerkt, meer info volgt snel.

Wees er zeker bij en reserveer alvast een plaatsje! Je krijgt dan ook voorrang bij de keuze van de verschillende workshops.

netwerkevent

Inschrijven

Ik ben actief en/of geïnteresseerd in:

    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}