I²PCC, the next step. What’s in it for you?

I²PCC, uw cleantech-brug naar beloftevolle regio’s in China. Kom naar ons event en ontdek wat we voor uw bedrijf kunnen doen.
Cluster(s): cleantech

Praktische info

Datum:
30 september 2020: 16u00 - 19u00
Locatie:
Provinciehuis Antwerpen, Koningin Elisabethlei 22, 2018 Antwerpen
Prijs:
Gratis

Ontdek dit najaar wat I²PCC ook in de toekomst kan betekenen voor uw Cleantech bedrijf. Leer uit onze inspirerende ervaringen en die van collega-bedrijven en ontdek het nieuwe aanbod voor ondersteuning van uw internationalisatie richting China. 

(Alle geldende adviezen en maatregelen omtrent CoVid-19 volgen we op. Indien aangewezen, zullen we ook webinar sessies mogelijk maken).

De uitnodiging met volledig programma volgt later, maar blokkeer nu alvast de datum in uw agenda! 

Oproep: Wil u uw bedrijf kenbaar maken bij onze Chinese contacten en via internationale beurzen in China, maar heeft u nog geen bedrijfsfiche in onze catalogus met Vlaamse cleantechbedrijven? Contacteer dan snel sara.landuydt@pomantwerpen.be om een profiel voor uw bedrijf te laten aanmaken en we nemen uw activiteiten mee in onze algemene promotie.

Meer info over I²PCC? Check onze projectpagina, portfolio en case info.

I²PCC is een gezamenlijk project van de provincies Vlaams-Brabant, Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen, met de steun van Cleantech Flanders en Flanders Investment & Trade. Het project ontvangt financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).

Gerelateerd nieuws

Alle nieuws
    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}