Inspiratiesessie ‘Uw innovatie, van inspiratie tot actieplan’

Goede keuzes maken op gebied van innovatie zorgt ervoor dat uw bedrijf morgen ook nog geld verdient. Innoveren kan rond heel veel aspecten,maar een coherent innovatieplan opstellen dat past in de strategie van je bedrijf is niet eenvoudig. Sirris kan je daarbij helpen. Laat je inspireren in deze interactieve workshop!

Praktische info

Datum:
04 juni 2018: 15u30 - 19u00
Locatie:
Sirris Heverlee, Celestijnenlaan 300C te 3001 Heverlee
Prijs:
Gratis, maar wel op voorhand inschrijven
Organisator Sirris

De pijn is vaak een cocktail van te veel informatie, tijdsgebrek, begrensde (absorptie)capaciteit en het innovatie risico. Om de opmaak van een innovatiestrategie te ondersteunen, werkten Agoria en Sirris samen een “Masterplan Innovatie” uit. Dit is gebaseerd op meer dan 200 roadmaps, inzichten van innovatie-experten en beste praktijken, en werd gevalideerd door tientallen bedrijven. Het resultaat is een combinatie van dominante trends, opportuniteiten en randvoorwaarden op gebied van innovatie.

In deze inspiratiesessie reikt Sirris de trends en toekomstperspectieven voor de maakindustrie aan. Wat mag je verwachten? Een tiental strategische innovatieassen voor het businessmodel, het product en/of de fabriek van de toekomst. Deze informatie wordt geïllustreerd met tientallen voorbeelden.

Tijdens de interactieve sessie werk je continu aan je eigen score van de thema’s. Op het einde van de namiddag heb je inzicht in de bredere trends in de Belgische technologische industrie, heb je geleerd welke innovatiepaden je sectorgenoten bewandelen en heb je dit kunnen vertalen naar een 'heatmap' en enkele ideeën in de specifieke context van jouw bedrijf. Het stelt je in staat je eigen innovatiestappen te structureren en te positioneren. Tijdens de sessie krijgt je jouw persoonlijke kopie van dit Masterplan Innovatie mee naar huis!

Programma

15:30 Ontvangst en koffie
16:00 Intro
16:10 Interactieve inspiratieworkshop
18:00 Netwerking drink met broodjes  

Schrijf je snel in via deze link. De plaatsen zijn beperkt!

    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}