Verderkijkers: Logistiek is game changer voor elk bedrijf in elke sector

Logistiek is vandaag het hart van veel ondernemingen geworden. De supply chain tussen leveranciers, productie en eindklant, de opslag en distributie worden gedreven door de klant/consument én voortdurende verandering en innovatie. Want de nieuwste trends en toepassingen in logistiek zijn slim, hoogtechnologisch en kostenefficiënt, voor grote én kleine bedrijven.
Cluster(s): logistics

Praktische info

Datum:
18 mei 2021: 16u00 - 19u30
Locatie:
Online (inschrijven verplicht)
Prijs:
60 euro (ex. BTW)

Topsprekers van onder andere Flanders Make, Living Tomorrow, Smart Hub Vlaams-Brabant en het VIL delen hun expertise, aangevuld met reële bedrijfscases over logistieke oplossingen, nieuwe technologieën en de huidige uitdagingen en opportuniteiten. Een onnmisbaar event!

Sprekers

  • Eric Verlinden is Manager Research bij het VIL, het innovatieplatform voor de logistieke sector in Vlaanderen. Hem kun je ontmoeten in de inspiratiesessie over Supply Chain.
  • Bart Devoldere is Strategic Business Designer bij Living Tomorrow/Tomorrowlab. In de inspiratiesessie over de trends in distributie - denk aan smart cities en innovatieve business modellen - doet hij zijn expertise uit de doeken.
  • Ann Schevenels is als gedeputeerde voor economie en innovatie bij de provincie Vlaams-Brabant de geknipte persoon om in debat te gaan over de rol van logistiek al gamechanger. Met de Logistics-cluster van Smart Hub Vlaams-Brabant wil ze de verbinding maken tussen ondernemingen, overheden, kenniscentra over belangrijke logistieke thema’s in deze regio, met name de luchthaven, innovatieve technologieën voor de logistiek en het intelligent gebruik van bestaande infrastructuur.

Praktisch:

Livestream van 16u tot 18u, nadien virtueel netwerken tot 19u30

Inschrijven doe je hier.

    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}