Inspiratiemissie Noord-Italië

Laat de kans niet liggen om zakelijke contacten op te bouwen met Noord-Italië. Schrijf je in voor deze handelsmissie van 2 tot en met 6 oktober 2022. Dan trekt Smart Hub naar Noord-Italië samen met Voka en andere partners uit de regio. Industrie 4.0 vormt de rode draad van het bezoek. Opgelet: ondertussen nog slechts 6 plaatsen beschikbaar.

Praktische info

Datum:
02 oktober 2022: 9u00 - 06 oktober 2022: 20u00
Locatie:
Van Milaan tot Firenze
Prijs:
2450€/pp (enkele kamer) en 2200€/pp (dubbele kamer)

Noord-Italië staat in de absolute top van Europese groeiregio’s met het hoogste BNP per capita in Europa. Milaan, Turijn, Genua en Bologna zijn samen goed voor 30% van het Italiaanse BBP.

Je brengt een bedrijfsbezoek aan  SEW Eurodrive - met een vestiging in Haasrode voor velen geen onbekende - en de plant van Dallara Automobile. Tijdens een rondleiding in het nieuwbaken datacenter van het European Centre for Medium-Range Weather Forecasts in Bologna ontdek je hoe innovatie ook zijn weg vindt in minder voor de hand liggende domeinen.

Ook de banden worden versterkt met de Universiteit van Bologna. Maar je belandt pas echt in het hart van de metropool tijdens je bezoek aan het Innovazione Urbana Lab. Met behulp van technologieën zoals augmented reality duik je midden in het ontstaansverhaal van Bologna en maak je op een eigentijdse manier kennis met het rijke verleden van de stad.

En er blijft nog wat tijd over voor een lekkere pizza en Barolowijntje, er zijn ergere dingen, toch?

Ontdek het volledige programma en schrijf je in!

bologna-asinelli-toren_4191_l.145834
    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}