Opleiding internationalisering voor spin-offs & start-ups in medtech en biotech

Een opleiding die jouw start-up of spin-off de nodige tools geeft om een succesvolle internationale strategie uit te bouwen.
Cluster(s): health

Praktische info

Datum:
30 september 2020: 9u00 - 17u00
Locatie:
Online
Prijs:
Gratis

Innovatie is één van de sleutels tot succes voor de Vlaamse spin-offs en start-ups in medtech en biotech, maar het is niet de enige sleutel: toegang tot buitenlandse markten is net zo belangrijk om te kunnen doorgroeien op lange termijn.

De provincies Vlaams-Brabant (Smart Hub Vlaams-Brabant) en Oost-Vlaanderen zetten sterk in op het versterken van deze belangrijke clusters. Om de Vlaamse spin-offs en start-ups in de biotech en de medtech te ondersteunen bij hun strategieën, organiseren beide provincies een gespecialiseerde opleiding internationalisering i.s.m. met Leuven MindGate. Deze opleiding bouwt verder op ervaring uit een eerdere editie en staat open voor kandidaten uit heel Vlaanderen.

De opleiding wordt onderverdeeld in acht verschillende sessies van halve dagen die deels zullen plaatsvinden te Gent en Leuven. Binnen deze sessies worden er twee feedbackmomenten voorzien en krijgen de deelnemers de kans om te pitchen voor een professionele jury en professionals uit het middenveld.

Interesse? Tot en met 30 september 2020 kan je je registreren als kandidaat via de website van Leuven MindGate.

    Een initiatief van:
  • {title}
  • {title}
  • {title}
  • {title}